Lynne Koplitz Hormonal Beast (2017)

Lynne Koplitz Hormonal Beast (2017) Online Subtitrat


Regia: Marcus Raboy
Actori: Lynne Koplitz
An: 2017
Gen: Comedie
IMDB: 6.1


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Lynne Koplitz Hormonal Beast

Lynne Koplitz, o comediană fără rezerve, ne prezintă perspectiva unei femei despre nebuneală, avantajele unei vieți fără copii și cele trei lucruri dorite de bărbați.

În general, comedia ei nu este pentru mine. Dacă sunteți, de asemenea, o bătrână care este ușor neîncălzită, s-ar putea să vă placă. În corectitudine am văzut mult mai rău și am găsit niște glume amuzante.

Am găsit o glumă deosebit de amuzantă. Mă gândeam mai târziu la această glumă și mi-am amintit că am mai auzit-o înainte. Trebuie să pun un avertisment pentru spoiler pentru a explica în mod corespunzător acest lucru. IMDb mi-a cerut, de asemenea, să cenzorez o parte din limbaj. Ar trebui să fie clar unde.

Iată glumă originală de la spectacolul lui Chris Rock Bigger & Blacker: “Știi ce vrea bărbații? Food, Sex & Silence “Este o glumă bună. Lynne Koplitz spune: “Care sunt cele trei lucruri preferate ale bărbaților? 1. mâncare pentru public, ghici? cineva strigă BJ, atunci ea spune că includ asta în 2. sex și 3 este pentru femei să închidă f *** sus. Nu știu cum aș putea face acest lucru mai clar. Aceasta este aceeași glumă. Cred că se gândea la oricare dintre cele trei lucruri în mod independent, dar toate trei în aceeași ordine. Și-a furat gluma. Mi se pare dezamăgitor. Nu e niciodată bine să furi așa ceva. Ceea ce face mai rău este că știe cu siguranță cum să-și scrie propriile glume. Nu trebuia să facă asta.