Lying and Stealing (2019)

IvanTheo James” din filmul Lying and Stealing (2019) online subtitrat este un hoț talentat și priceput care dorește sa iasa din aceasta meserie. Elyse “Emily Ratajkowski” este o actriță aspirantă a cărei actuale infracțiuni din Hollywood o bântuie, precum și un munte de datorii. Cei doi oameni diferiti sunt atrași unul de celălalt. Theo James și Emily Ratajkowski nu sunt tocmai Peter O’Toole și Audrey Hepburn în How to Steal a Million, dar au o chimie funcțională. James merită un anumit credit pentru o sincronizare comică solidă și o prezență destul de decentă, care depășește destul de mult așteptările spectatorilor. Fred Melamed oferă un răufăcător memorabil.

Lying and Stealing (2019) Online Subtitrat


Regia: Matt Aselton
Actori: Aris Alvarado, Fernanda Andrade, Tim Bader
An: 2019
Gen: Crima, Drama
IMDB: 5.2


Lying and Stealing (2019) Online Subtitrat


Trailer


Review Lying and Stealing (2019)

Prin acele mici criterii, Lying and Stealing, care joacă rolul Theo James și Emily Ratajkowski, ambele fiind exemplare incontestabil de fine, pot fi considerate un succes. Cu toate acestea, este și un fel de mizerie care face ca cineva să înțeleagă valoarea puterii stea și cum poate face spectatorii să ierte și să treacă cu vederea multe defecte.

În plus față de magnifica supremă a stelelor sale, filmele clasice precum Charade și The Thomas Crown Affair au beneficiat și de scenele inteligente scrise și de o direcție incredibil de sigură. Lying and Stealing este o imitație palidă, dacă este palidă, a genului capricios plin de farmec, executată abia de duo-ul său central și bine executată de regizorul Matt Aselton, care a co-scris scenariul cu Adam Nagata.

James îl interpretează pe Ivan Warding in 2019 subtitrate in romana Lying and Stealing, primul care a fost prezentat la o petrecere privată de lansare a cărților la care este invitat cel mai neinvitat. În timp ce ceilalți participanți sunt ocupați de schmoozing și beție, Ivan se scapă cu o sculptură de iepuras în stil Jeff Koons, practic practic la vedere.

Așa cum aflăm în curând, Ivan nu este în ea pentru emoția jocului, face aceste slujbe pentru a-și plăti datoriile tatălui său târziu lui Dimitri (Fred Melamed), care evident nu este mulțumit când Ivan vorbește despre dorința o dată datoria este plătită și care îl execută cu misiuni aparent mai periculoase.

Ca și cum viața lui nu ar avea suficiente complicații, Ivan din Lying and Stealing trebuie să se lupte cu fratele bipolar mai vechi Ray (Ebon Moss-Bachrach), care se mută cu el după ce problemele sale de dependență îl duc afară din casă.

Apoi este Elyse (Ratajkowski), o femeie cu multe peruci și rochii îmbrăcate în corp, o actriță care a apărut în filmele de groază italiene pentru a-și plăti datoriile către un producător sclipitor care a negru-o în industrie după ce și-a refuzat avansurile și a furat un colier foarte scump de la soția sa. Cei doi decid să se alăture echipei, dar cât de mult timp până când agentul FBI, Wilkers (Isiah Whitlock Jr.), se apropie de ei?

Lying and Stealing este o diversiune plăcută suficientă pentru a face o lungă pentru mai mult de acest gen. Încăpățânările lui Ivan sunt bine organizate, iar Aselton se descurcă bine pentru a menține un nivel ridicat de suspans. Cei doi conducători se achită frumos, dar nici ei, nici Aselton nu împiedică pe deplin să se scurgă în film.