Lunetistul american – American Sniper (2014)

Regizorul Clint Eastwood revine cu filmul Lunetistul american – American Sniper online subtitrat. Rolul principal il prezinta pe Bradley Cooper in interpretarea lui Chris Kyle. Cel mai eficient lunetist din istoria militara a S.U.A.

Chris este trimis in Irak cu unica misiune de a-si proteja camarazii pe campul de lupta. Acuratetea tintei sale a salvat multe vieti in filmul Lunetistul american – American Sniper online subtitrat; motiv pentru care colegii de arme l-au supranumit „Legenda”. Insa povestea lui a ajuns dincolo de liniile inamicilor, care au pus pret pe capul sau si l-au transformat in tinta ravnita pentru insurgenti. Cu toate dramele razboilui, Chris se mai loveste si de datoria de a fi sot si tata model pentru familia care il asteapta acasa.

In ciuda pericolului si a dorului de casa, militarul duce la bun sfarsit patru misiuni de razboi, in care nu-si lasa in urma niciun camarad. Totusi, odata ajuns langa sotie si copii, isi da seama ca traumele de pe campul de lupta nu ii vor da pace niciodata.


Gen: Actiune, Biografie, Drama
Producator(i): Jason Hall, Chris Kyle
IMDB: 7.3
Regia: Clint Eastwood
Actori: Bradley Cooper, Jake McDorman, Sienna Miller


American Sniper (2014) Online Subtitrat


Trailer