Luna de miere – Lemonade (2018)

Mara din filmul romanesc Luna de miere – Lemonade online, o mama singura in varsta de 30 de ani, se casatoreste cu Daniel (un american) in timp ce se afla in Statele Unite cu un job temporar de asistenta medicala. Atunci cand parcursul ei pentru a obtine cartea verde ia o turnura neasteptata, Mara este silita sa se confrunte cu un adevar neplacut.

Filmul romanesc Luna de miere – Lemonade online, lungmetrajul de debut al Ioanei Uricaru; a fost distins cu premiul pentru cea mai buna regie la Festivalul de Film de la Sarajevo 2018.„Lemonade“, primul film romanesc turnat in America de Nord; va fi prezentat in acest weekend la trei festivaluri internationale de pe trei continente: International Women’s Film Festival of Sale in Maroc, Jagran International Film Festival in India si Festivalul Filmelor Independente ARS in Polonia.

Filmul romanesc Luna de miere – Lemonade online, inspirat de un articol de presa, spune povestea catorva zile tensionate din viata Marei; o asistenta medicala plecata din Romania, care se vede nevoita sa-si confrunte propria proiectie despre visul american cu realitatea de pe teren.

Luna de miere - Lemonade (2018) Online Subtitrat in Romana


Regia: Ioana Uricaru
Actori: Mãlina Manovici, Dylan Smith, Steve Bacic
An: Filme Online 2018
Gen: Drama, Romanesti
IMDB: 6.7


Lemonade (2018) Online Subtitrat


Trailer