Luna de miel (2015)

Luna de miel (2015) Film Online Subtitrat


Regia: Diego Cohen
Actori: Alberto Agnesi, Dunia Alexandra, Paulina Ahmed
An: 2015
Gen: Groaza, Thriller
IMDB: 4.8


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Luna de miel

Toți am fost atrasi de o persoană neatinsă. Nu poate fi doar eu. Jorge (Hector Kotsifakis) este plăcut, prezentabil, respectabil și singur. El spionează pe fată locală Isabel (Paulina Ahmed) și se străduiește să se întâlnească în ea în magazine, în timp ce pleacă din jogging etc. Nu suntem siguri dacă a fost informată despre el sau nu, dar există un indiciu de a ști în ochii ei atrag atentia ei din nou, de data aceasta in timp ce se preface ca tind spre masina lui.

Din păcate, este prea târziu până atunci, căci destul de curând a fost liniștită și legată de un scaun în pivniță, la kilometri de unde cineva poate auzi țipetele ei. După cum vă puteți imagina, ea trece prin mai multe umilințe, pe măsură ce instabilitatea spirală a lui Jorge continuă să se facă cunoscută. Aparent, în timpul filmării, Ahmed ar rămâne legat de scaun între momente, astfel încât să îi permită performanței un sentiment de realitate.

Jorge este în contradicție cu cei mai mulți nebuni de groază. El este perfect calm și compus aproape în întregime. Chiar încercarea sa de sinucidere este abordată fără fanfară. Cu toate acestea, încercarea lui Isabel devine din ce în ce mai dificilă și este greu de urmărit. Ca audiență, suntem dispuși să se răzbune.

Chiar și eu nu am de gând să slăbească rezultatul acestui lucru. S-ar putea spune că citirea ambalajului DVD etc sau IMDb vă spune tot ce trebuie să știți despre tipul de film care este, dar este jucat atât de realist (cu Ahmed în special transformând într-o performanță de putere) și evenimentele sunt organizate atât de metodic, de către directorul Diego Cohen, că ceea ce apare este inducerea și convingerea.