Lumea pierdută – Land of the Lost (2009)


Lumea pierdută – Land of the Lost (2009) film online subtitrat

Regia: Brad Silberling
Actori: Brian Huskey, Danny McBride, Sierra McCormick, Jorma Taccone, Shannon Lemke
Anul: 2009
Gen: Aventura, Comedie, SF
Durata: 102 minute
IMDB: 5.3/10 din 33521 voturi

“Lumea pierdută” este un film deranjat serios. Asta nu e să spun că e rău, deși unii dintre criticii sale timpurii un delict agățat considera (“o oală de surogat pișat dinozaur”, spune Peter Keough a Boston Phoenix). “Land of the Lost” inspiră ură fierbinte, care, cu dreptul de fel de film poate fi un lucru bun. Pe fondul dispreț pe scara larga, am ridica vocea mea într-o behăi de singuratic, în cazul în care moderat, admirație.

Filmul Lumea pierdută implică o premisă glorios absurd, situat într-o serie de peisaje cu bucurie false care schimba la bunul plac al directorului art. Cum altfel să explice o mlaștină primordial la câțiva pași de un deșert fără limite? Sau pentru a explica un semn motel dintr-o altă dimensiune care apare acolo, cu toate lipsesc motel, dar o multime de apă încă în piscină? Și dinozauri pe pământ în același timp ca om mai devreme, la fel ca în Aleea OOP și “The Flintstones”?

Will Ferrell joacă Dr. Rick Marshall, un om de stiinta care asigură Matt Lauer de NBC “Today”, că a descoperit o modalitate de a rezolva criza energetică prin importul de combustibili fosili la o dimensiune paralelă. Lauer îl informează că oamenii de știință respectabil cred că e nebun. Ca cine? “Stephen Hawking”, spune Lauer. Dr. Rick merge nuclear: “Ai promis că nu s-ar menționa că”. Marshall a, de fapt, inventat o mașină care îl va transporta la unul din aceste alte lumi și este încurajat să-l încercați de numai om de știință din lume, care este de acord cu el, Holly Cantrell (Anna Friel), care a fost dat afară din Cambridge pentru a spune așa. Din motive mult prea complicate pentru a enumera, acestea sunt unite în călătoria lor prin Will (Danny McBride), un agent de vânzări focuri de artificii, si ghidul de part-time într-o peșteră misterioasă in filmul Lumea pierdută.