Lumea de dincolo de mâine – Tomorrowland (2015)

Acțiunea din filmul Lumea de dincolo de mâine – Tomorrowland se petrece într-un ținut fascinant și extrem de avansat din punct de vedere tehnologic și are în centru un bărbat de vârstă mijlocie (George Clooney), care, pentru a salva Pământul, trebuie să facă tot posibilul pentru a se întoarce în Tomorrowland, asta după ce a fost izgonit de aici, pe când era copil, de către omul care și-a petrecut întreaga viață (Hugh Laurie) exploatând minunățiile ținutului în interes propriu.

Totul porneşte de la o misterioasă insignă. Aceasta ajunge la Casey (Britt Robertson), o adolescentă cu fenomenală intuiţie ştiinţifică şi spirit întreprinzător: ea va avea parte de o surpriză de proporţii când, doar atingând insigna, va fi transportată ca prin minune într-un oraş futurist.

În încercarea de a se întoarce acolo, Casey va trebui să înfrunte extraordinare pericole, să facă echipă cu un inventator morocănos (George Clooney) şi să accepte ajutor dintr-o direcţie neaşteptată. Cu trei eroi atipici în centrul atenţiei, Tomorrowland se îndepărtează de formula clasică de blockbuster hollywoodian şi ar trebui lăudat pentru curajul de a reinventa reţeta.


Gen: Actiune, Aventura, Familie
IMDB: 6.4
Regizor(i): Brad Bird
Actori: George Clooney, Britt Robertson, Hugh Laurie


Tomorrowland (2015) Online Subtitrat


Trailer