Lumberjack Man (2015)


Ajută PortalulTauTV.net cu o donație de la 2euro/10lei!

Lumberjack Man (2015) Film Online Subtitrat

Gen: Comedie, Groaza
Scenariu: Josh Bear, Bill Muehl
IMDB: 4.2
Regizor(i): Josh Bear
Actori: Michael Madsen, Ciara Flynn, Jarrett King

Trailer Lumberjack Man (2015)

https://www.youtube.com/watch?v=RrtBqJX5hqw

Sinopsis Lumberjack Man (2015)

Oricine a fost la tabăra bisericii se poate atesta că e destul de oribil pe cont propriu. Cu un criminal în serie-lumberjack tematice pe liber, de asemenea, lucrurile se pot obține chiar și mai rău. Josh Bear (! Creator al Splosion Man, jocul video) a decis să combine ambele elemente, în primul său lungmetraj, iar rezultatul a fost Lumberjack Man; un fermecător film de comedie horror cu suficient sânge pentru a satisface un vampir înfometat.

Poveste Caracteristici Ciarra Flyn, Jasmine Carina, Zach Guerrero și câțiva alții ca un ansamblu exprimate de Isus-lăudau și adolescenți mestecînd clătite și consilieri tabără într-o vizită la tabăra creștină “Fun Sub Fiul”. Unbeknownst pentru ei, un logger demon bantuie teren de campare nesfințită, în căutarea de noi sânge pentru a potoli setea de răzbunare. Singura speranță a caravane “revine nutjob locale Dr. Peter Shirtcliff, jucat de mereu fermecător, Michael Madsen, care e familiarizat cu originile Loggerul lui.

Desigur, în ambele slashers și comedii de groază intriga este, de obicei, doar o scuză pentru a configura poante și gore, astfel încât progresia poveste în Lumberjack Omul nu este exact la egalitate cu Nasul, dar este încă surprinzător de captivant. Nu pot să intru în prea multe detalii, fără a strica experienta, dar mai multe evenimente bizare și scene care vor face sens doar atunci când originea înregistratorul este descoperită.

Setup tabără creștină este ingenios și face pentru unele glume extrem de plină de umor (dacă sunt puțin mai puțin sensibile), dar eu simt că realizatorii ar fi putut face mult mai mult cu ea. Cele mai multe dintre personaje, cu excepția unor rulote și profesori naivi, dar bine intentionate, nu se potrivesc cu adevărat cu scenariul; stoners și curve se simt din loc în acest tip de mediu. Cu toate acestea, acest lucru nu afectează cu adevărat experiența și se termină înrădăcinare pentru aproape fiecare victimă și supraviețuitor în film.