Luis and the Aliens (2018)

Filmul Luis and the Aliens (2018) online subtitrat il prezinta pe Luis (Callum Maloney), un baiat care trece printr-o etapa mai dura. Este agresat la școală, este penibil în jurul unei fete pe care o place, iar tatăl său este obsedat de extratereștri. Lucrurile se schimbă atunci când un grup de extratereștri ajung pe Pământ (sau, așa cum pronunță ei: „Eee-yorth”), după ce au văzut un infomercial pentru Nubbi Dubbi, o rogojină de masaj.

Hotărâti să cumpere câțiva Nubbi Dubbis, extratereștrii aterizează și imediat îl întâlnesc pe Luis. În felul lor comic, îl ajută pe Luis să-si infrunte bătăușul, să-l păcălească pe directorul școlii, pe doamna Diekendaker (Lea Thompson) care lucrează pentru Family Services, și urmaresc să-l separe pe Luis de excentricul și iresponsabilul sau tată.

Dar lucrurile iau o întorsătură urata atunci când extratereștrii sunt descoperiți, iar Luis trebuie să găsească o modalitate de a-i trimite pe extraterestrii inapoi in spațiu, cu Nubbi Dubbis cu tot.


Alt titlu: Luis și mini-extratereștrii
Regia: Christoph Lauenstein, Wolfgang Lauenstein
Actori: Callum Maloney, Dermot Magennis, Ian Coppinger
An: 2018
Gen: Animatie, Aventura, Comedie
IMDB: 6.0


Luis and the Aliens (2018) Online Subtitrat


Trailer


Online Subtitrat

Filmul Luis and the Aliens (2018) online subtitrat il prezinta pe Luis (Callum Maloney), un baiat care trece printr-o etapa mai dura. Este agresat la școală,

Product In-Stock: https://schema.org/InStock

Editor's Rating:
4