Lucky Stiff (2014)


Lucky Stiff (2014) film online subtitrat

Regia: Christopher Ashley
Scenariu: Lynn Ahrens
Actori: Dominic Marsh, Nikki M. James, Pamela Shaw
Anul: 2014
Gen: Comedie, Muzical
IMDB: 6.0

Se lucreaza la subtitrarea in romana! Va tinem la curent!

O farsă muzical cu sufletul la gură o prostie, “Lucky Stiff” stele Brit stea legit Dominic Marsh ca schmoe până acum fără noroc forțat într-un “Weekend la Bernie lui” tumbă de tip, în scopul de a obține o moștenire mare. Prima caracteristică director Broadway Christopher Ashley, deoarece filma comedia Paul Rudnick lui “Jeffrey” două decenii în urmă este un alt adaptare teatru care rămâne blocat la placi, în ciuda talentul considerabile și energia la robinet. Rezultatele sunt părți egale de deviere și încordate, cel mai probabil pentru a vă rugăm aceleași publicul de nisa care au dat materialul o viață etapă raft modest pentru ultimul sfert de secol. Vânzări acasă format ar trebui să depășească rapid perspectivele bigscreen; într-un comunicat de teatru este tentativ planificată pentru anul viitor.

A avut premiera Off Broadway în 1988, “Lucky Stiff” a fost prima colaborare a produs profesional între Lynn Ahrens si Stephen Flaherty, care ar merge pe pentru a crea astfel de hit-uri muzicale de profil mai mare ca “Odata pe această insulă”, “Ragtime”, și “Seussical . “Este bazat pe un roman 1983 crimă obscur,” Omul care a spart Banca la Monte Carlo, “în mod normal de sci-fi-concentrat Brit autor Michael Butterworth. (Pentru a înregistra, fără legătură “Weekend la Bernie lui” nu a apărut până în 1989.)

West End și Royal Shakespeare Co. stele Marsh este Harry Witherspoon, o licență și vânzător de pantofi britanic nu mai norocos la dragoste decât el este la nimic altceva. Primirea citație un avocat, el e uimit să învețe că a moștenit 6 million $ de la un unchi american el nu a știut niciodată. Dar există o condiție mare: Pentru a obține banii, el trebuie mai întâi să se juca foarte mort unchiul Tony (Don Amendolia) într-un scaun cu rotile la o aventură finală postumă la Monte Carlo, unde el ar mereu visat de a merge. Relativ târziu a făcut chiar toate rezervările necesare și a oferit un itinerar detaliat cavortings înainte lovind galeata.

Ca și în cazul în care păstrarea ochii curioși și zboară de pe un cadavru ochelari de soare-poarta nu au fost suficient de ingrijoratoare, Harry își dă seama în curând doi sunt tractata de alții intenție sechestrarea pe avere mortului. Cele mai inofensive este Annabel (Nikki M. James), o ingenuă wallflowerish al cărui adăpost Brooklyn canin este următoarea în linie pentru milioane ar trebui să Harry nu respectă fiecare literă cereri voinței in Lucky Stiff.