Lucifer (2016)

In serialul Lucifer (2016) Sezonul 5 Online Subtitrat in Romana, Satana, supărat pe viața lui plictisitoare din iad, vine și locuiește în Los Angeles pentru a ajuta omenirea și pentru a curăța „mizeriile” provocate de ea, iar prin abilitățile sale telepatice aduce la suprafață cele mai profunde dorințe sau gânduri ale oamenilor.

Lucifer a debutat prima oară în ianuarie 2016 pe postul american Fox, iar personajul este bazat pe unul dintr-o serie de benzi desenate DC Comics. Personajul, realizat de Neil Gaiman, Sam Kieth și Mike Dringenberg avea să debuteze în benzile desenate The Sandman ca într-un sfârșit să ajungă pe micul ecran fiind produs de Jerry Bruckheimer Television, DC Entertainment și Warner Bros. Television.

În serialul Lucifer (2016) Sezonul 5 Online Subtitrat in Romana Lucifer Morningstar este intepretat de actorul Tom Ellis, Diavolul, care abandonează Iadul pentru a deveni consultat al Los Angeles Police Department.

Lucifer (2016) Sezonul 5 Online Subtitrat in Romana


Regia: Tom Kapinos
Actori: Tom Ellis, Lauren German, Kevin Alejandro
Gen: Crima, Drama, Fantezie, Seriale Online
IMDB: 8.2


Lucifer SEZONUL 5 (2020) Online Subtitrat:

S05E01

S05E02

S05E03

S05E04

S05E05

S05E06

S05E07

S05E08


Trailer


Informatii si recenzie sezonul 5 Lucifer

Anulat la mijlocul lunii mai 2018, serialul american „Lucifer” a fost dorit de cele mai importante trei platforme de streaming online din SUA, și anume Netflix, Hulu și Amazon Prime Video. Într-un final, producția a fost cumpărată de Netflix și continuată cu sezonul al patrulea, apărut în aprilie 2019. La două luni diferență, Netflix a confirmat oficial sezonul 5 din Lucifer, care urmează să apară online.

Vestea că sezonul 5 din Lucifer a fost confirmat oficial a fost publicată prima dată pe platforma online TV Line, care îi citează pe Joe Henderson și Ildy Modrovich, showrunners ai seriei americane: „We are so incredibly thankful to Netflix for resurrecting our show last season and now letting us finish the story of Lucifer on our terms. Most importantly, we want to thank the fans for their incredible passion and support. The best is yet to come”, afirmă cele două persoane.

Cum te-am obișnuit deja, Raftul cu filme îți prezintă toate detaliile pe care trebuie să le știi despre sezoanele noi ale celor mai importante seriale existente pe piață, iar acum a venit timpul să vorbim despre sezonul 5 din Lucifer. Iată tot ceea ce știm până acum despre noul sezon al producției americane.


Numărul de episoade pentru sezonul 5 din Lucifer

Un articol publicat de TV Line arată că sezonul al cincilea al serialului „Lucifer” va avea un total de 16 episoade. În primă instanță, platforma de streaming online Netflix a confirmat că sezonul va avea același număr de episoade ca și sezonul al patrulea, adică un total de zece episoade, însă surpriza plăcută este că au ales să extindă sezonul cu alte șase, până la un total de 16 episoade.

Conform datelor publice de IMDb, primul sezon al serialului „Lucifer” a numărat un total de 13 episoade, în timp ce al doilea sezon a beneficiat de 18 episoade. Cel de-al treilea sezon și ultimul produs de postul american de televiziune FOX a avut un total de 24 de episoade, plus alte două episoade bonus din partea FOX.

Iată care sunt numele celor 8 episoade din sezonul 5 din Lucifer, partea întâi, conform datelor publicate pe platformele online IMDb și Wikipedia, dar și pe contul Lucifer Writers Room de pe Twitter. Iată toate titlurile disponibile:

 • Sezonul 5, episodul 01 – Really Sad Devil Guy
 • Sezonul 5, episodul 02 – Lucifer! Lucifer! Lucifer!
 • Sezonul 5, episodul 03 – Diablo!
 • Sezonul 5, episodul 04 – It Never Ends Well for the Chicken
 • Sezonul 5, episodul 05 – Detective Amenadiel
 • Sezonul 5, episodul 06 – BluBallz
 • Sezonul 5, episodul 07 – Our Mojo
 • Sezonul 5, episodul 08 – Spoiler Alert
 • Sezonul 5, episodul 09 – Family Dinner
 • Sezonul 5, episodul 10 – Bloody Celestial Karaoke Jam
 • Sezonul 5, episodul 11 – Resting Devil Face
 • Sezonul 5, episodul 12 – Daniel Espinoza: Naked and Afraid
 • Sezonul 5, episodul 13 – A Little Harmless Stalking
 • Sezonul 5, episodul 14 – Nothing Lasts Forever
 • Sezonul 5, episodul 15 – Is This Really How It’s Going To End?
 • Sezonul 5, episodul 16 – A Chance At a Happy Ending

Cine a scris scenariul și cine regizează episoadele

Primul episod din sezonul 5 din Lucifer este scris de Jason Ning și regizat de Eagle Egilsson, în timp ce episodul al doilea este scris de Ildy Modrovich și regizat de Sherwin Shilati. Cel de-al treilea episod este scris de Mike Costa și regizat de Claudia Yarmy, în timp ce episodul cu numărul patru este scris de Aiyana White și regizat de Viet Nguyen.

Detaliile vor fi completate în momentul în care vor apărea.


Distribuția și nume noi de actori în sezonul al cincilea

Suntem aproape siguri că în sezonul 5 din Lucifer ne vom bucura de prezența unor nume ca Tom Ellis, Lauren German și Kevin Alejandro, alături de D. B. Woodside, Lesley Ann Brandt, Scarlette Estevez, Rachael Harris și Aimee Garcia, dar și de Inbar Lavi, Vinessa Vidotto și Graham McTavish.

Produs de Warner Bros. Television, în asociație cu Jerry Bruckheimer Television, serialul este bazat pe personajele create de Neil Gaiman, Sam Kieth și Mike Dringenberg (DC Entertainment). Tom Kapinos a adaptat scenariul pentru postul american de televiziune FOX. Serialul este produs de Jerry Bruckheimer, Jonathan Littman, Joe Henderson, Ildy Modrovich, Sheri Elwood și Kristie Anne Reed.