Lucifer (2015)


Ajută PortalulTauTV.net cu o donație de la 2euro/10lei!

In serialul Lucifer online subtitrat, Satana, supărat pe viața lui plictisitoare din iad, vine și locuiește în Los Angeles pentru a ajuta omenirea și pentru a curăța „mizeriile” provocate de ea, iar prin abilitățile sale telepatice aduce la suprafață cele mai profunde dorințe sau gânduri ale oamenilor.

Lucifer (2015) Online Subtitrat in Romana


Regia: Tom Kapinos
Actori: Tom Ellis, Lauren German, Kevin Alejandro
Gen: Crima, Drama, Fantezie, Seriale Online
Durata: 42 minute
IMDB: 8.2


Lucifer SEZONUL 4 Online Subtitrat:


S04E01

S04E02

S04E03

S04E04

S04E05

S04E06

S04E07

S04E08

S04E09

S04E10


Trailer


Netflix a anunțat oficial sezonul 4 din „Lucifer”

Anulat la mijlocul lunii mai 2018, serialul a fost vânat de cele trei platforme de streaming online din Statele Unite ale Americii, Netflix, Amazon și Hulu. Fără nicio ofertă clară din partea vreunei televiziuni americane, bătălia pentru continuarea producției a fost câștigată, într-un final, de către cei de la Netflix, serialul fiind reînnoit, iar sezonul 4 din Lucifer urmând să apară exclusiv în mediul online.

Anunțul făcut de Netflix, prin care se anunța preluarea și continuarea producției, a fost făcut pe 15 iunie 2018, dată la care putem spune că a început oficial așteptarea, dar și interesul pentru orice informație legată de sezonul 4 din Lucifer. Din dorința de a reveni asupra subiectului, am căutat o serie de informații utile, iar acest articol comține tot ceea ce știm despre sezonul 4 din Lucifer.


Sinopsis pentru sezonul 4 din Lucifer

Conform celor de la TV Line, cel de-al patrulea sezon se va concentra pe capacitatea lui Chloe de a realiza că Lucifer este mai mult decât un simplu om pe pământ, ajungând la concluzia că el este adevăratul Satana. Imediat după, serialul va introduce, rând pe rând, cele trei noi personaje, care vor aduce o nouă doză de mitologie în scenariu, dar și o mulțime de mister în jurul poveștii lui Lucifer.


Numărul de episoade pentru sezonul 4 din Lucifer

Dacă este să ne luăm după presa din domeniu din Statele Unite ale Americii, sezonul 4 din Lucifer va avea un total de zece episoade, lucru confirmat, de altfel, atât de platforma de streaming online Netflix, cât și de cei de la IMDb.

Conform datelor publice de IMDb, primul sezon al serialului „Lucifer” a numărat un total de 13 episoade, în timp ce al doilea sezon a beneficiat de 18 episoade. Cel de-al treilea sezon și ultimul produs de postul american de televiziune FOX a avut un total de 24 de episoade, plus alte două episoade bonus din partea FOX.


Numele de episoade din sezonul 4 din Lucifer

Conform contului Lucifer Writers Room de pe Twitter, primul episod va purta numele de „Everything’s Okay”, în timp ce episodul al doilea se va numi „Somebody’s Been Reading Dante’s Inferno”, conform IMDb. Iată toate titlurile:

Sezonul 4, episodul 01 – Everything’s Okay
Sezonul 4, episodul 02 – Somebody’s Been Reading Dante’s Inferno
Sezonul 4, episodul 03 – O, Ye Of Little Faith, Father
Sezonul 4, episodul 04 – All About Eve
Sezonul 4, episodul 05 – Expire Erect

Sezonul 4, episodul 06 – Orgy Pants To Work
Sezonul 4, episodul 07 – Devil Is As Devil Does
Sezonul 4, episodul 08 – Super Bad Boyfriend
Sezonul 4, episodul 09 – Save Lucifer
Sezonul 4, episodul 10 – King of Hell?


Cine a scris scenariul și cine regizează episoadele

Ca și până acum, cele mai importante două nume din echipa de producție pentru sezonul al patrulea rămân aceleași cu care ne-am obișnuit încă de când a apărut Lucifer, însă nu vor fi singurele. Scenariul pentru primul episod din noul sezon este scris de Joe Henderson, iar de regie se ocupă Sherwin Shilati. Legat de episodul al doilea, acesta este scris de Ildy Modrovich și regizat de Sam Hill.

Episodul al treilea este scris de Jason Ning și regizat de Jessika Borsiczky, în timp ce episodul al patrulea este scris de Chris Rafferty și regizat de Sherwin Shilati. Scenariul pentru cel de-al cincilea episod este scris de Mike Costa și regizat de Viet Nguyen, iar scenariul pentru episodul al șaselea este scris de Aiyana White și regizat de Louis Milito. Cel de-al șaptelea episod este regizat de Richard Speight Junior după un scenariu scris de Jen Graham Imada. Episodul cu numărul opt este scris de Jason Ning și regizat de Claudia Yarmy.

Cât despre episodul al nouălea, acesta este scris de Joe Henderson și regizat de Lisa Demaine, în timp ce ultimul episod din sezonul al patrulea va purta numele „King of Hell?”, fiind scris de Ildy Modrovich și regizat de Eagle Egilsson.


Distribuția și nume noi de actori în sezonul al patrulea

Fără vreun anunț oficial din partea celor de la Netflix, la această întrebare putem răspunde doar dacă ne uităm peste reacțiile membrilor echipei din mediul online. Judecând postările actorilor, scenaristului și regizorului de pe Facebook și Twitter, putem fi aproape siguri că în sezonul 4 din Lucifer ne vom bucura de prezența unor nume ca Tom Ellis, Lauren German și Kevin Alejandro, alături de D. B. Woodside, Lesley Ann Brandt, Scarlette Estevez, Rachael Harris și Aimee Garcia, dar și de Inbar Lavi și Graham McTavish (anunțați oficial de Netflix).

Până în momentul de față avem trei nume noi pe lista de actori pe care îi vom putea urmări în sezonul 4 din Lucifer, fiind vorba de Inbar Lavi, Vinessa Vidotto și Graham McTavish. Însă care sunt rolurile pe care aceștia le vor interpreta în noul sezon al serialului proaspăt achiziționat de platforma de streaming online Netflix?

Inbar Lavi, cunoscută pentru „The Last Witch Hunter”, va juca rolul Evei, ca urmare a apariției Sfinților Părinți în aventura lui Lucifer pe pământ;

Graham McTavish, cunoscut pentru lungmetrajul de aventură „The Hobbit: An Unexpected Journey”, va juca rolul preotului Kinley (Father Kinley);

Vinessa Vidotto, cunoscută pentru rolul din „Piper in the Woods”, a fost confirmată în distribuția pentru sezonul al patrulea. Actrița va juca rolul lui Remiel, una dintre surorile îndepărtate ale lui Lucifer.


PortalulTauTV.com
Lucifer (2015) Online Subtitrat in Romana

Lucifer (2015)

Notă film - PortalulTauTV.net:
5