Luce (2019)

În filmul Luce (2019) online subtitrat, Amy (Naomi Watts) și Peter Edgar (Tim Roth) sunt mândri de fiul lor adoptat, Luce (Kelvin Harrison Jr.), pe care l-au salvat din Eritrea sfâșiată de război când era copil. Student și atletul de la școala sa, Luce trezește totuși suspiciune în cadrul doamnei Wilson (Octavia Spencer). Ea il caută în vestiar și descoperă artificii ilegale și moartele.

Luce reacționează cu indignare, acuzând-o pe doamna Wilson că i-a invadat intimitatea. Amy și Peter ii tin partea fiului lor și devine clar că doamna Wilson are un istoric anterior de investigare a studentilor. Între timp, Luce este implicat intr-o relatie cu o fată, Stephanie Kim (Andrea Bang), care a fost abuzată la o petrecere.

Luce (2019) Online Subtitrat in Romana in HD 1080p


Regia: Julius Onah
Actori: Naomi Watts, Octavia Spencer, Tim Roth
An: 2019
Gen: Drama
IMDB: 6.5


Luce (2019) Online CAM


Trailer


Review Luce (2019)

Bazat pe o piesă de J.C. Lee, această dramă este (în mod surprinzător) vorbitoare și statică, dar abordează și probleme complexe de rasă, privilegiu și așteptări într-un mod deliberat neconcludent, provocator.

Co-scris de Lee și regizorul Julius Onah, Luce are un aspect curat, de excepție, plin de interioare uniform luminate și conține o mare parte din dialogul de expunere incomod care explică drumul greu pe care l-au luat pentru Luce și părinții săi să ajungă acolo unde sunteți. Dar capătă putere din ceea ce nu arată. Focurile de artificii și drogurile contrabande devin ca un truc ușor de făcut atunci când se dezvăluie că Luce și coechipierii lui împărtășesc blocaje, iar conținutul oricărui vestiar ar putea aparține oricăruia dintre ei.

Într-un alt exemplu, răzbunarea lui Stephanie din 2019 subtitrate in romana, la petrecere nu este văzută, descrisă doar, din propriul său punct de vedere nebunesc; Luce însuși ar fi putut fi unul dintre chinuitorii ei sau salvatorul ei, iar adevăratul răspuns nu este niciodată cunoscut. Dna Wilson este poate cel mai interesant personaj – pilotat de o altă performanță magistrală a Spencer – capabilă să vadă ceva mai clar decât unii, dar nu la fel de clar ca alții.

În cele din urmă, filmul pune întrebări despre modul în care îi vedem pe ceilalți, ce ne așteptăm de la ei și cum reacționăm atunci când aceste așteptări nu sunt îndeplinite. În ciuda defectelor sale, Luce este un film puternic, eficient și util.