Lucas Brothers On Drugs (2017)

Lucas Brothers On Drugs (2017) Online Subtitrat


Regia: Jay Chapman
Actori: Keith Lucas, Kenneth Lucas
An: 2017
Gen: Comedie
IMDB: 5.3


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Lucas Brothers On Drugs

Impasibilii gemeni ai comediei, Keith și Kenny Lucas, urcă pe scena din Brooklyn și nu iartă nimic: droguri, rase, Deion Sanders, profesori și O.J. Simpson.

Două clone ale lui Steve Urkel s-au întors în mod neașteptat pentru a le spune glumele despre povestiri vechi împotriva voinței lor. În timp ce, în același timp, au fumat toată energia lor. Acestea sunt două suflete care nu fac niciodată un efort. Și petrec pentru totdeauna explicând, mormăind și construind premisa a ceea ce se dovedește a fi glume foarte lame.

De ce ar plăti cineva să vadă acest lucru este dincolo de mine. Acest lucru seamănă cu vizionarea a două vagabonzi pe scenă, care nici nu vor să fie acolo sau să înțeleagă de ce au ajuns acolo. Ei par a fi uimiți de faptul că au o audiență în fața lor. Această ura împotriva lui Richard Nixon, care a fost președinte înainte de a se naște, nu este niciodată explicată.

Toate în toate drăguț umor american vrednic la cel mai rău. Tipii ăștia ar trebui să rămână de vorbă cu ei înșiși într-un bar sau într-o canapea de subsol plină cu praf. Ei nu aparțin unei scene.