Lovin’ The Pussy (2017)

Lovin’ The Pussy (2017) Film Erotic Online


Length: 2 hrs. 0 mins.
Rating: XXX
Released: Nov 27 2017
Production Year: 2017
Studio: Jules Jordan Video
Cast: Katrina Jade, Mercedes Carrera, Cindy Starfall, Kat Dior, Prince Yahshua


Lovin’ The Pussy (2017) Online


Tattooed curl Katrina Jade are nevoie de mai multe BBC-uri în viața ei, și în păsărică ei! Curse cutie Mercedes Carrera merge pentru o plimbare pe membrul masiv al lui Prince. Asian spinner Cindy Starfall are păsărică strânsă întinsă la max! Latin bombe Kat Dior primește tratamentul regal până la fundul ei.

Hotărâtă, Katrina Jade sa născut în California. Această frumusețe cu părul brun poate să-i mulțumească diversității sale etnice, care include originea olandeză, germană, hawaiană, irlandeză, italiană, mexicană și nativă americană. Înainte de a pune piciorul în fața unei camere, Katrina a lucrat mai întâi ca asociat de vânzări la Circuit City și mai târziu ca stilist de păr. Când a decis să se aventureze în industria de filme pentru adulți, Katrina a aplicat cu Kink. Căsătorită în timpul debutului, soțul ei a contribuit la crearea scenei ei.

La varsta de 23 de ani, a debutat în 2014 și a lucrat, deoarece pentru Naughty America, Reality Kings, Brazzers, Girlfriends Films, Wicked Pictures, Mile High, BangBros, Dogfart de rețea, Hustler, Jules Jordan si Hard X. In tanara cariera ei, ea are au câștigat deja premii de la Spank Bank, XBiz și AVN.

Premiul ei 2016 AVN a fost pentru Scena celui mai bun grup de sex din Orgy Masters 8 (2016). Premiul Banque Spank 2016 pe care la câștigat a fost pentru cel mai bun corp construit pentru păcat, iar în 2017 a câștigat Premiul bancii Spank pentru Gloryhole Guru of the Year. Ea a câștigat Premiile tehnice Spank Bank în 2016 pentru categorii, inclusiv soția fericită a căsătoriei și Total Un-Trollable.