Love’s Last Resort (2017)

Love’s Last Resort (2017) Film Online Subtitrat


Regia: Brian Herzlinger
Actori: Alix Angelis, Jesse Hutch, Thomas Beaudoin
2017
Gen: Romantice
IMDB: 5.2


Se lucreaza la subtitrare!


Sinopsis Love’s Last Resort

Directorii au vreun sens? Sunt angajați adolescenți pentru a face sunetele de fundal? Aceasta nu este o animație Walt Disney unde trebuie să sune, pentru că nimeni nu vorbește de fapt în film! M-am simțit ca și cum am văzut Fantasia!

Cu greu pot să scot vocile actorilor din cauza rachetei piesei de sunet care ar trebui să fie leșin și în fundal! Această caracteristică este destul de rău, dar nu este singurul film care are arogant fundal “muzică”! Când privim filmele realizate în anii ’50, ’60, ’70 și chiar 80 de ani, putem auzi cuvintele rostite!

Acum, dacă nu pentru zgomotele de trafic “realiste” într-o scenă stradală / în aer liber unde există un dialog care nu poate fi distins, majoritatea prezentării este înecată cu muzică excesiv de puternică! OK, eu nu sunt un copil tânăr cu auz perfect, dar nu sunt surd! În ceea ce privește filmul, foarte previzibil.

Știam imediat când am auzit că femeia plumb începe discursul său, că acest film va fi hilar. Din moment ce a fost un film pe viață / abc familial, nu am avut prea multă speranță că va fi grozav. Dar ceea ce lipsea în scenariu și într-un dialog pe care a făcut-o în umorul de jignitor. Unii îl pot primi, alții nu pot.

Actul a fost sub-par în multe locuri, dar bun în altele. Ceea ce a greșit a făcut toate lucrurile pe care le-a făcut bine să iasă mai mult. Distribuția, pentru că ceea ce au făcut au făcut locurile lor de muncă. Scenariul, bine ar fi putut fi mai bine.