Love the Coopers (2015)

Love the Coopers (2015) Film Online Subtitrat

Titlu Romania: Haos de Crăciun
Regia: Jessie Nelson
Scenariu: Steven Rogers
Actori: Olivia Wilde, Marisa Tomei, John Goodman, Ed Helms, Diane Keaton, Amanda Seyfried
Anul: 2015
Gen: Comedie
IMDB: 5.7

Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

Unele intrări în mare măsură undistinguished subgen disfuncționale-o familie de vacanță-film – Piatra de familie (de asemenea, cu Keaton) și Căminul Jodie Foster pentru Sarbatori, pentru a numi doi – sunt de urmărit, în ciuda zaniness lor forțată și bătăi emoționale previzibile; spectacolul de stele atractive ambalate în rama de a acționa în problemele universale (se amestece părinți, frate rivalități, viața romantice și profesionale nerealizate) are farmecul și confortul acestuia. Dar ocazional unul dintre aceste filme vine și, în lipsa totală de spirit și sinceritate, face să te simți final Scrooge. Place Cooper, regia Jessie Nelson (Corrina, Corrina; I Am Sam), este un astfel de film Love the Coopers.

Steaguri roșii abundă de la început, ca un narator off-screen (Steve Martin), ne bombardează cu informații de fond dezgustator formulate pe diferite membri ai clanului titular. Keaton (în modul om de nimic integral) și Goodman (cauta pe jumătate treaz) sunt Charlotte și Sam, un cuplu 60ish Pittsburgh pe punctul de separare, dar hotărât să aibă un Crăciun trecut cu copii și nepoții lor. Cei doi petrec cea mai mare parte certurilor de film peste unele excursie pe care nu au luat pentru un motiv oarecare. Ierta lipsa de specificul; acesta poate fi plictisitoare disputa conjugala comis vreodată la ecran Love the Coopers.

Ed Helms (vacanță) joacă fiul lor divorțată din Love the Coopers, recent șomeri Hank, care are câțiva copii, inclusiv un băiat morocănos adolescent (Timothee Chalamet) și o fată în vârstă de 5 ani răutăcios (Blake Baumgartner). Cea dintâi urmărește un coleg și se termină sărutând-o, în mod repetat, cu mult prea mult limba îmbălat; acesta din urmă are un obicei suparator de exclamînd “Esti un astfel de penis!” uneori nepotrivite. Nici una dintre aceste glume care rulează este la distanță de amuzant.

Wilde joacă Charlotte și fiica lui Sam, Eleanor, care e frumos, inteligent și dogmatic; cu alte cuvinte – având în vedere tipul de film acest lucru este – e unică. În timp ce de așteptare pentru casa ei de zbor, Eleanor întâlnește Joe (Jake Lacy de fete HBO), un soldat în uniformă boyishly frumos al cărui zâmbet și a maxilarului pătrat de ajutor toothy ei se desprindă de faptul că el este un republican. Obosit de mama ei cicălitoare ei până în prezent mai mult, Eleanor recrutează Joe să-i însoțească la cina de Crăciun și pretind a fi beau ei in filmul Love the Coopers.

Deși este dotat cu una dintre liniile de cringiest Iubirii Dogarilor (atunci când Joe întreabă Eleanor dacă ea crede în Dumnezeu, ea răspunde: “Eu cred în vocea Ninei Simone”), a Wilde este singura poveste care deține interesul dumneavoastră in Love the Coopers. Asta probabil pentru că, așa cum a demonstrat și în Amicii Băutură teribil Joe Swanberg lui, actrita este o flirt pe ecran formidabil (toate Sass lateral de ochi și de dor mascat) și aduce mult-dorita oțet la materiale insipid aici. Scenele Eleanor și Joe, de asemenea, să iasă în evidență ca fiind singurele fundamentate în nici un sens al realității contemporane; ea îl coaste despre schimbările climatice, controlul armelor și religie, deși, desigur, valorile lor conflictuale nu se potrivesc pentru nevoia realizatorii de a vedea Eleanor se stabilească.

În același timp, Tomei joacă sora Emmei din Love the Coopers, Charlotte (Love the Coopers) și ușor de creare puțin de caritate a filmului. Fără copii, soț mai puțin, nevoiașe și pasiv-agresiv, Emma este, de asemenea, un hoț, și se termină în partea din spate a unei mașini de poliție condusă de un polițist closeted (Mackie, împovărat cu un caracter semi-insultător). E invidios de existență suburbane aparent perfectă a lui Charlotte, dar învață o lecție de viață valoroasă, care, în măsura în care am putea spune, a avut de-a face cu importanța de a cumpăra cadouri scumpe pentru persoanele pe care le iubesc. Tomei este o actriță superbă și, am încredere, se va muta în curând la lucruri mai bune.

În cele din urmă in Love the Coopers, nu e Arkin ca Charlotte si Emma tată bolnav Bucky, care își petrece zilele la un restaurant, lipire cu una dintre cele mai chelnerițe (a Seyfried, o proastă distribuție). sentimentele lui pentru ea sunt un amestec de disconfort patern și libidinos, și cu atât mai puțin spune despre scenele lor prost concepute împreună, cu atât mai bine.

Nelson si scenaristul Steven Rogers (P. S. I Love You) amestecarea in filme online Love the Coopers, între aceste caractere pentru o oră sau două, înainte ca toată lumea converge la fermă, pentru masa de mare si haosul însoțitor. Lucrurile se marginal mai distractiv în acest moment – în parte pentru că iunie Squibb este pe o parte ca matusa lui Sam, și atunci când toate acestea eșuează, flatulență și memorie lipsuri o persoană în vârstă sunt întotdeauna bune pentru un chicotit ușor.

Love the Coopers siguranță aspect neted suficient (datorită condimentată DP Eliot Davis), și Nelson, încearcă din greu să evite planeitatea vizual atât de multe comedii de studio, conduce, cu o notă destul de agresiv. Rezultatul este un film aglomerat cu flashback-uri, înflorește de fantezie, nervozitate prim-planuri folosite pentru a semnalizeze momente semnificative emoțional, split-screen, clipuri de la cele clasice alb-alb (un flash de Born George Cukor lui Ieri servește ca o reamintire neintenționat sadic că, da, comedii poate fi amuzant), muzica variind de la standardele de vacanță pentru Bob Dylan, și ticuri caracter dragute (exemplu: Hank snorts când râde). Dar nici unul dintre aceste lucruri pot ascunde golul de creație la inima filmului sau distrage atenția de la eșecul acesteia de a face sa ne simtim nimic pentru pe ecran cifrele stick.