Love Kennedy (2017)

Love Kennedy (2017) Film Online Subtitrat


Regia: T.C. Christensen
Actori: Heather Beers, Yvonne D Bennett, Tatum Chiniquy
2017
Gen: Drama
IMDB: 6.9


Se lucreaza la subtitrare!


Sinopsis Love Kennedy

Dramele inspiraționale sunt inerente, motivaționale și psihologice. Elementele lor de bun simț sau culmile inevitabile ale triumfului în tragedie sunt fundamentele funcționale ale cinematografului plin de emoții și plini de emoții. Cu toate acestea, poveștile de răzvrătire din când în când se încadrează în domeniul dramelor derivate care se înregistrează în mawkishness, în ciuda căutării lor intenționate de sentimentalitate veridică.

Writer-director T.C. Proiectul lui Christensen (“The Cokeville Miracle”) care se mișcă, Love, Kennedy, este cu siguranță o celebrare a spiritului uman. Narativul – bazat pe o poveste adevărată – spune povestea de încălzire intimă a lui Kennedy Ann Hansen, o adolescentă a cărei viață a fost scurtată în 16 ani, datorită provocării ei de boala incurabilă a bolnavilor de boală.

Christensen arată în mod clar respectul și admirația pentru heroina sa curajoasă, bolnăvicioasă. Deși este foarte mișcătoare și atinge, totuși, filmul său nu explorează cu adevărat încercările și necazurile adânc înrădăcinate ale acestei tinere femei vulnerabile, dincolo de a trece prin mișcările de a cronica boala devastatoare în moduri formale, după cifre. Confruntarea se simte transparentă, iar audiența nu simte niciodată durerea autentică și liniștită pe care o presupune că personajele chinuite vor suferi.

Și în timp ce speranța, pozitivitatea și spiritul iubitor încă mai au loc, acest design convențional împiedică tensiunea convingătoare și rătăcirile îngrijorătoare ale fetei tinere a filmului, ale celor dragi și ale asociaților apropiați care au beneficiat de plăcerile și durerile ei în mod egal.