Love & Friendship (2016)

Love & Friendship (2016) Film Online Subtitrat


Regia: Whit Stillman
Actori: Kate Beckinsale, Chloë Sevigny, Xavier Samuel
An: 2016
Gen: Comedie, Drama, Romantice
IMDB: 7.0/a>


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Love & Friendship

Dupa dementa Pride, Prejudice & Zombies, romanele lui Jane Austin revin in atentia noastra, de data intr-o interpretare clasica.

Este vorba de ecranizarea unei roman neterminat, intitulat Lady Susan, cu actiunea plasata in anii 1790. Intriga se concentreaza pe frumoasa vaduva Lady Susan Vernon (Kate Beckinsale) care vine la mosia rudelor ei prin alianta ca sa risipeasca barfele. Despre relatiile ei amoroase care circula prin societatea plictisita si plictioasa. Odata ajunsa aici, ea decide ca n-ar strica sa-si gaseasca un sot. Atat pentru ea cat si pentru fiica ei refractara, Frederica.

Filmul a fost prezentat in premiera la Festivalul de Film de la Sundance, unde a avut parte numai de reactii pozitive.


Trailer Love & Friendship


Review Love & Friendship

Nu e mult în modul de poveste aici, deși, și ar trebui să știi că merge în. Filmul este mai mult dintr-o serie de situații. Care ar fi fost inevitabile având în vedere faptul că romanul este epistolar și rezumă evoluțiile care Stillman trebuiau să intuiască sau carne afară, în scene. După o vreme, Susan devine obositoare, deși nu la fel ca ea ar obositoare fi dacă ai fi în aceeași casă cu ea. Vizionarea este un pic ca vizionarea unui serial de comedie clasic inexistente care se întâmplă să se bazeze pe Jane Austen. Una cu calendarul impecabil, care se îmbracă personajele sale în perioada veșmânt.

Direcția, scrierea, fotografia si spectacole fac merită văzut, deși în special a lui Samuel și a lui Beckinsale. Si rândul său genial lui Bennett ca Sir James Martin, un strolea rânjind, care e atât de hilar încât să nu poți simți dispreț pentru el, doar afecțiune. El este unul dintre acele personaje care merge și mai departe, și doar atunci când crezi că te-ai lovit o pauză și s-ar putea să aibă o șansă de a scăpa în cele din urmă. El începe un nou gând sau o nouă poveste și esti blocat cu el pentru încă cinci minute. Stephen Fry, de asemenea, apare ca soț Alicia, într-un viraj oarecum Oscar Wilde-care ii permite sa ean pune oamenii în locurile lor.

Ceva Fry face mai bine decât aproape orice actor de respirație desen. Stillman are un ochi ascuțit și ureche pentru modul în care oamenii scuza comportamentul lor de neiertat. Precum și pentru motivele pentru care alte persoane s-ar putea pune cu prostii lor. Acest film este foarte distractiv. Este genul de film pe care fanii se vor cita reciproc pentru a afirma calitatea de membru într-un club secret.