Love Beats Rhymes (2017)

Love Beats Rhymes (2017) Film Online Subtitrat


Regia: RZA
Actori: Common, Hana Mae Lee, Method Man
An: 2017
Gen: Drama, Muzicale
IMDB: 5.0


Se lucreaza la subtitrare!


Sinopsis Love Beats Rhymes

Love Beats Rhymes începe cu o bătălie de rap. Azealia se ridică pe scenă, personajul ei Coco topeste microfonul (la fel ca și conurile de înghețată). Văd un cameo Method Man și un director de credit pentru RZA; toate perspectivele promițătoare chiar în poarta. Deci, există Azealia, aruncând baruri, uciderea unui adversar în bătălie, fiind o femeie proastă, lipsită de prostie, cu talent – ne apucăm să înălțăm ascensiunea personajului ei în cariera ei?

Nu, ea și echipajul ei au prins ochii unui producător, iar într-o “răsucire” a soartei, Coco și mama ei fac concesiunea că trebuie să-i lovească cărțile dacă își urmărește visul de a fi rapper este adevărata sa chemare. Acest lucru duce la o realizare academică (și cea mai mare cruce a căderii filmului). Coco trebuie să ia o clasă de poezie. Și asta creează un conflict

Am pierdut ceva? Nu am îmbrățișat rapul ca formă de artă? Nu este cusută în lumea vernaculară muzicală că există poezii în piesele variate care au modelat muzica modernă în ultimii treizeci de ani? Personajul nostru spune că profesorului inspirator arhetipal, care nu numai că face o intrare înțepată, care scutură dovezi generice precum.

“Nu scriu poezie, poezie mă scrie”, iar profesorul Dixon (un alt jucător talentat, altfel talentat) oferă câteva idei interesante cu privire la misoginismul , mai puțin dorit și combativ față de gen. În timp ce admir ideea unui film care este dispus să exploreze cultura hip-hop din punctul de vedere al femeii, aceasta este doar o idee. Împuternicirea personajului este cuprinsă în și nu evoluează din răsadul unei intenții bune care alunecă chiar prin mâinile noastre.