Love at First Hiccup (2009)

Love at First Hiccup (2009) Film Online Subtitrat


Regia: Barbara Topsøe-Rothenborg
Actori: Scout Taylor-Compton, Devon Werkheiser, Tania Verafield
An: 2009
Gen: Comedie
IMDB: 5.8


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Love at First Hiccup

Filmul ii are ca protagonisti pe Anya si Victor, ea este ultimul an de liceu,i ar el abia boboc. Ca in fiecare poveste cu adolescenti exista si o poveste de iubire. Victor s-a indragostit de Anya de la prima vedere, dar Anya are un iubit Povestea se complica atunci cand Victor ii surprinde pe iubitul si pe cea mai buna prietena discutand despre “prima noapte” pe care Anya ar trebui sa o petreaca impreuna cu iubitul ei. Peter conduce o masina Lotus si are un portofel Gucci plin.

Ajutat indirect de fratele Anyei ,care ii intinde o capcana, Victor ajunge la aniversarea Anyiei cu un cadou neobisnuit, o tarantula. Prin acesta gafa, Victor reuseste sa aiba parte de o intalnire in particular cu Anya si totul decurge cat de cat normal.

Mă gândesc la mine că cel mai important lucru este un răspuns la întrebarea “Voi fi aspirat în acest film, prin acest film?” Și răspunsul este, da, da! În cazul meu, timpul a zburat, așa este dinamic acest film, mai ales în comparație cu ceea ce am văzut în ultima vreme. Și pentru a ilustra cel puțin puțin context pentru cititori – am 20 de ani.

Plotul nu este original (mă refer la gen / temă, nu la versiunea în Danemarca), ci una dintre multele variante. Dar este proaspătă și “se simte bine”, dialogul ar putea fi mai bun, dar nu pare forțat oricând. Caracterele sunt bune, unele chiar excelente, cum ar fi tatăl lui Anya (Scout Taylor’s). Roger (Ray Wise) (tip de tată pe care am vrea toți să îl avem, nu-i așa?). Chiar dacă nu are mare rol și harnic mic Zack (Daniel Polo) de asemenea