Love at First Bark (2017)

Ajuta cu o donatie | Help us donate

Love at First Bark (2017) este una dintre ofertele mai mediocre ale Hallmark. În afară de câțiva câini drăguți și de tutorialul ciudat de pregătire a câinilor, acesta nu are nimic să-l recomande. Este un efort foarte leneș, cu un scenariu de tăiat cookie și conduceri de neegalat. De obicei se găsește ceva care să se poată regăsi în aceste lucruri: o răsucire puțin neașteptată, actori atrăgători, niște linii drăguțe, o stea veche preferată într-un rol secundar, o chimie autentică între conducători, un răufăcător care-ți place să urăști, Moment, etc. etc. Aceasta a fost o pierdere de timp.

Eroina este deosebit de enervantă. Ea refuză cu încăpățânare un ajutor frumos și dulce al cățelului-instructor pentru a-și pune controlul în noul pooh până când își va schimba mintea. Ea este foarte imatur in legatura cu afacerea ei si cu viata ei draguta. Când o vede pe noul ei iubit, care în mod evident și în mod inconștient îl iubește de a fi frumos cu fosta sa soție, se duce în bucăți.

El a spus cu totul că nu mai are nici un interes în fostul său și de ce. Ea îl vede pe fostul său căpitan în mijlocul unei petreceri aglomerate. Acest lucru îi tulbură atât de mult încât îi ofensează un client foarte valoros și foarte necesar și se destramă cu un antrenor de câine pe loc. Îl oprește când îl roagă literalmente să asculte. Foarte medie și nerezonabilă. El este foarte confuz și nu înțelege.


Regia: Mike Rohl
Actori: Jana Kramer, Kevin McGarry, Anna Van Hooft
An: 2017
Gen: Comedie, Romantice
IMDB: 6.5


Love at First Bark (2017) Online


Love at First Bark (2017)
Love at First Bark (2017) Online Subtitrat in Romana

Love at First Bark (2017) este una dintre ofertele mai mediocre ale Hallmark. În afară de câțiva câini drăguți și de tutorialul ciudat de pregătire a câini

Notă film - PortalulTauTV.net:
5