Love and Fury – Syysprinssi (2016)

Love and Fury – Syysprinssi (2016) Film Online Subtitrat


Regia: Alli Haapasalo
Actori: Laura Birn, Lauri Tilkanen, Paula Vesala
An: 2016
Gen: Drama, Romantice
IMDB: 6.4


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

<8TZuB7PAAvc/Love.And.Fury" scrolling="no" frameborder="0" width="700" height="430" allowfullscreen="true" webkitallowfullscreen="true" mozallowfullscreen="true">


Sinopsis Love and Fury – Syysprinssi

Alli Haapasalo era încă student de film, care trăiesc în Helsinki, când a citit prima carte Anja Shellman lui Autumn Prince. Ea a știut imediat cât de mult ia plăcut și a considerat posibilitatea de ao transforma într-un film.

Mai târziu, chiar înainte de absolvire și după ce sa mutat la New York, ea a decis că timpul a fost dreptul de a face primul ei film de lung metraj.

Iubesc și furie, împușcat și a produs în 2015, este răspunsul cu succes la această realizare. La fel ca popularul german de televiziune spion dramă serie Deutschland 83 ‘, este, de asemenea, stabilit în epoca războiului rece. La începutul anilor 1980. Helsinki a fost similară în atmosfera din epoca războiului rece a fost acolo. Dar a existat, de asemenea, un sentiment că schimbările au fost pe cale să vină.

În mod corespunzător, setare și ulterioare modificări istorice ale filmului, introducerea democrației și a libertății, se potrivesc dezvoltării în această poveste. Cu toate acestea, orice asemănări istorice și comparații ar trebui să se încheie aici. Ca Iubire și furie contrastează cu 1996 și 1981 este reflectorizant. Persoana care spune povestea este în procesul de mișcare pe și a avut o șansă de a lua în considerare evenimente.


Trailer Love and Fury – Syysprinssi