Lost Transmissions (2019)

În filmul Lost Transmissions (2019) online subtitrat, recepționista Hannah (Juno Temple) participă la o petrecere din Los Angeles și se întâlnește cu renumitul producător de discuri Theo Ross (Simon Pegg) în timp ce serenează petrecerea la pian unde el o împinge să cânte. El apoi o invită în studioul său, spunându-i că are talent real. Înregistrează câteva demo-uri, care sunt suficient de puternice pentru a-i descoperi lui Hannah un job la care trebuie sa scrie melodii pentru starul pop Dana Lee (Alexandra Daddario).

Între timp, după o discuție despre medicamente, Theo decide să nu mai ia propriul tratament pentru schizofrenie. Drept urmare, el devine din ce în ce mai dezechilibrat și irațional. Hannah încearcă continuu să ajute, în ciuda celor mai bune eforturi ale lui Theo de a-l sabota.

Încercând să-l interneze la un spital, consideră că sistemul de asistență medicală din SUA este insuficient de inadecvat pentru nevoile lui. Așa că trebuie să-și convingă prietenul să se întoarcă la Londra, unde el poate obține în sfârșit ajutorul de care are nevoie.

Lost Transmissions (2019) Online Subtitrat in Romana


Regia: Katharine O’Brien
Actori: Simon Pegg, Juno Temple, Rebecca Hazlewood
An: 2019
Gen: Drama
IMDB: 5.0


Lost Transmissions (2019) Online Subtitrat


Trailer