Lost in the Pacific (2016)

Lost in the Pacific (2016) Film Online Subtitrat


Regia: Vincent Zhou
Actori: Brandon Routh, Yuqi Zhang, Russell Wong
An: 2016
Gen: Aventura, SF, Thriller
IMDB: 3.9


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Lost in the Pacific

Ei bine, oameni, o altă zi, un alt film de doi bani a lovit coastele noastre. De fapt, acest lucru a fost filmat pe coastele noastre – Pinewood Iskandar Studios din Johor. Pentru a fi exact, deci cred că e ceva. Cam asta pentru laudele.

În cazul în care scriitorul-regizor Vincent Zhou intenționat pentru a arăta lumii ceea ce cinematografia chineză este făcută din. El nu a reușit. Republica Populară a fost un fel de a Cineastilor și de masă de film-tate dintre cei deopotrivă, în ultimii zece ani. Variind de frumos gândit (Jia Zhangke lui “A Touch of Sin”), la mare si bombastica (mega-blockbuster al lui John Woo “Red cliff “), chiar și de schimbare a direcției în afara isteric (Stephen Chow recenta” Mermaid “).

Ei nu au nevoie pentru a satisface publicul occidental la toate – mai degrabă, este de Vest granzi care trebuie să învețe cum să comercializeze aceste filme în mod corespunzător. La urma urmei, în cazul în care Ang Lee “Crouching Tiger, Hidden Dragon”, poate peste 100 brut de milioane $ în Statele Unite singur, de ce nu pe alții, nu?

Din păcate, cererea mea cade pe urechi surde, iar aici suntem, retrogradată la un film in care joaca actorii C se luptă și a făcut de un regizor care se pare că a admis la “toată lumea-ceasuri-only Engleză-filme” mentalitate. Imaginați-vă o versiune Muppet copii a “Snakes on a Plane” și TV “Lost” plasă cu ochiuri împreună într-o mizerie nesfântă; stropeasca dialog englezesc pompos ( “A murit atât de oribilă. .. deci Tragic”).


Trailer Lost in the Pacific