Lost in Hong Kong (2015)

Lost in Hong Kong (2015) Film Online Subtitrat

Titlu original: Gang jiong
Gen: Actiune, Aventura, Comedie
Scenariu: Huan Shu
IMDB: 5.5
Regizor(i): Zheng Xu
Actori: Zheng Xu, Wei Zhao, Bei-Er Bao

Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

Trailer Lost in Hong Kong (2015)

Sinopsis Lost in Hong Kong (2015)

La fel ca abonații Ashley Madison, un designer de sutien urmărește o transgresiune evaziv în “Lost în Hong Kong,” dresor, dar încă mai agreabil follow-up la Helmer-thesp debut Xu Zheng a lui regizoral, comedia road-trip “Lost in Thailanda”, care a făcut istorie ca cele mai mari incasari de film intern Chinei pana in acest iulie trecut. Tranzacționare gagurile caraghiosi pește-out-of-apă din film mai devreme pentru acrobații de acțiune solide și drama în familie autoprotejat, teoriei Laffer induce fuzzies cald-și-ca o oda la Hong Kong, cinematografia și rolul său în continent Gen-Xers “sentimental venirea vârstei. Cu toate că va lua un miracol detronarea en-titre B.O. Campionul “Monster Hunt,” PIC va fi în continuare îmbrățișat din toată inima la domiciliu și să găsească un răspuns echitabil în străinătate prin deschideri de zi și data de Stateside, în Blighty și Oz.

De PIC completează o trilogie de filme pentru drum originare cu “Lost pe Journey” (2010), scris și regizat de duo-ul din Hong Kong, Raymond Yip și Manfred Wong; Xu ( “Land nr Man”) și Wang Baoqiang ( “Kungfu Jungle”) au fost exprimate ca un cuplu ciudat, și a reunit pentru “Lost in Thailanda”. Toate cele trei comedii sunt dotate cu un om de afaceri stresat încercând să scuture un bleago credul, exploatarea wanderlust de actualitate continent pentru a face un bilanț de valori de bază – bani, carieră și căsătorie, respectiv.

Comparativ cu “Journey”, care a făcut nici un os cu privire la caracterul său principal de a ține un live-in amanta, “Lost in Hong Kong” (co-scris de patru cărturari inclusiv soția Ning Hao, Xing Aina) este atât de scartaie-curat, care chiar și act de reminiscing despre un sărut jumătate terminat constituie o crimă gândire adulteră. Cu toate acestea, în timp ce Xu este oarecum Judd Apatow ca in adoptînd monogamie (filmul aminteste “This Is 40”, în reprezentarea vieții căsătorit defibrilate), el are o înțelegere isteț de peccadilloes de sex masculin, iar tema filmului de vin în termeni cu unul lui vise potențiale și ofilite eșuate conține bazele istorice subtile, care va rezona in special cu mainlanders de 40 de ani.