Lost Girls (2020)

Filmul Lost Girls (2020) online subtitrat poarta amprenta lui Liz Garbus. Este povestea lui Mari Gilbert (Amy Ryan), mamă a trei fete – Shannan (Sarah Wisser), Sherre (Thomasin McKenzie) și Sarra (Oona Laurence) – are două locuri de muncă pentru a putea avea grijă de cele două fiice mai mici, Sherre și Sarra, impreuna cu care locuieste. Când Shannan nu ajunge la cină, Mari se gandeste doar că avea lucruri mai bune de făcut și nici nu s-a deranjat să anunțe.

A doua zi dimineață primește un telefon ciudat de la o persoană ce pretinde a fi un medic si ca a ajutat-o pe Shannan, dar Mari inchide deoarece crede că este farsa. Totusi Shannan nu raspunde la telefon si realizeaza că s-a întâmplat ceva rău. Se pare că nimeni nu stie nimic de ea, încă din noaptea precedentă, când șoferul ei (James Hiroyuki Liao) nu a adus-o acasă de la iubitul ei proxenet, Alex (Brian Adam DeJesus).

Mari solicită ajutorul polițistilor, dar acestia renunță la caz pentru ca Shannan era prostituată, iar de aici incepe povestea cu adevarat. În ciuda titlului, filmul Lost Girls (2020) este despre Mari, o mama care traieste cel mai urat coșmar al unui părinte.

Stia ca Shannan era prostituată, dar nu a făcut altceva decât să păstreze un secret față de celelalte două fiice ale ei, cand trebuia sa o ajute. Mari nu este mama stereotipică îndurerată care încearcă să facă față unei posibile pierderi, motiv ce o face un adversar vrednic al PD Long Island, precum și un personaj impunator.

Lost Girls (2020) Online Subtitrat in Romana in HD 1080p


Titlu Romania: Fete dispărute
Regia: Liz Garbus
Actori: Amy Ryan, Thomasin McKenzie, Gabriel Byrne
An: 2020
Gen: Drama, Mister, Thriller
IMDB: 6.1


Lost Girls (2020) Online Subtitrat


Trailer