Lost Fare (2018)

Filmul Lost Fare online subtitrat este bazat pe evenimente si personaje adevarate. O fetita in varsta de 11 ani, insotita in mod obisnuit de catre mama ei prostituata, este salvata de un sofer de taxiu ce avea ganduri de sinucidere. Apoi impreuna, ei merg intr-o calatorie de rascumparare care le schimba pentru totdeauna vietile.

Dupa ce am vizionat Lost Fare online subtitrat, am verificat site-ul si cateva interviuri cu distribuitorul si regizorul. Am fost placut surprins sa aflu ca filmul a fost inspirat din copilaria abuziva a scriitorului original si a detaliat atat partile intunecate cat si cele luminoase ale vietii sale. Mai ales ca ei au invatat valoarea timpului si cum sa profite la maxim de orice moment in fiecare zi.

In ciuda bugetului mic al filmului Lost Fare online subtitrat, arata uimitor. Actori bun si scenariu bun, in special din povestea lui Alexis Rosinsky – care a castigat deja mai multe premii pentru rolurile ei. Ea joaca rolul unui copil cu varsta de 11 ani care a fost fortata sa se prostitueze de catre proxenetele mamei sale.


Regia: Bruce Logan
Actori: Alexis Rosinsky, Aaron Hendry, Annabelle Kavanagh
An: 2018
Gen: Crima, Drama, Thriller
IMDB: 5.8


Lost Fare (2018) Online Subtitrat