Lost Bullet – Balle perdue (2020)

Filmul Lost Bullet – Balle perdue (2020) online subtitrat ne arata ca francezii au avut o industrie destul de puternică a filmelor de acțiune. Nu vorbim doar despre Luc Besson. Au inventat Parkour (Besson a produs filmele District 13), au produs filme precum Sleepless Night, The Crimson Rivers, Brotherhood of the Wolf și multe altele. Adăugați Lost Bullet pe lista, mai ales ca scriitorul / regizorul Guillaume Pierret este cel care “suprevegheaza” acest debut impresionant.

Lost Bullet – Balle perdue este povestea clasică a unui bărbat nevinovat care încearcă să-și demonstreze nevinovatia, dar toate figurile autorității sunt corupte. Lino (Alban Lenoir) intra cu masina direct printr-un magazin de bijuterii, patru pereți și toate cele, dar mașina lui cedeaza si este prins. Charas (Ramzy Bedia) avea nevoie de un mecanic pentru echipa sa de hoti, astfel il elibereaza pe Lino pe propria-i piele.

Când Lino merge cu Charas la un jaf care merge prost, Lino ajunge fugar. Fără Charas, Lino este doar un evadat, așa că nici poliția non-coruptă nu are încredere în el. De aici incepe o serie de evenimente pline de actiune, cu ceva umor inserat. Pierret surprinde masinile luxoase in culorile peisajului francez, într-o cinematografie clară și omogena.

Lost Bullet - Balle perdue (2020) Online Subtitrat in Romana


Titlu Romania: Glonțul pierdut
Regia: Guillaume Pierret
Actori: Alban Lenoir, Nicolas Duvauchelle, Ramzy Bedia
An: 2020
Gen: Actiune, Crima, Thriller
IMDB: 6.0


Lost Bullet – Balle perdue (2020) Online Subtitrat


Trailer