Lost After Dark (2015)

Lost After Dark (2015) Film Online Subtitrat

Regia: Ian Kessner
Scenariu: Ian Kessner, Bo Ransdell
Actori: Robert Patrick, David Lipper, Alexander Calvert
Anul: 2015
Gen: Groaza
IMDB: 4.7

Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

<1fURqqhqxaM/lad" scrolling="no" frameborder="0" width="700" height="430" allowfullscreen="true" webkitallowfullscreen="true" mozallowfullscreen="true">

Din păcate, director / co-scenaristul Ian Kessner încercare de a recrea zilele salata Slasher prin ros-liceu-arhetipurile-Meet deformate / Lost After Dark narativă a pierdut dupa DARK (acum nu-bibelouri DVD și Blu ray de la Anchor Bay) intră aproape în întregime plat, confundând rost cutie de verificare și mimetism perseverent pentru omagiu și de întinerire. Bazat exclusiv pe cuvintele precedente, un ventilator medie groază posedă chiar o familiaritate nominală cu acest clasic subgen-IE fiecare fan-ar putea groază de viață probabil, vedere nevăzut, stilou cât mai exacte un rezumat al filmului ca pot aduna după ședința prin ea de două ori, dar anumite obligații-revizuirea de film trebuie să fie îndeplinite, și așa …

Filme online Lost After Dark tipic-liceu, anul Domnului nostru 1984: ondulată de păr, haine tare, lucrările. Goody doi pantofi-Adrienne vrea să impresioneze ei jock-cu-un-inima-de-aur zdrobi Sean (acestea sunt jucate de Degrassi: THE alums de generație următoare Kendra Leigh Timmins și Justin Kelly, respectiv). Ce modalitate mai bună in Lost After Dark, decât să aducă cabina familia ei în pădure pentru o serată rotunjit de un cârd standard problema de peeps, acesta chumminess necesită un grad mai mare de suspendare a neîncrederii decât Planet of the Apes?

Acesta este modul în care protagoniștii noștri ajung pe un autobuz școlar furat alături de un tocilar-ambalare buruienilor, “ca-if” -ing fata partid, un townie furtunoasa si un rebel fata sorta-Gothy, sorta-punk-rock jart DAB în in mijlocul pustietatii. Acest mod de transport (natural) descompune în apropierea fostei domiciliul abandonat dintr-o familie canibal, care (desigur) adolescenti noastre să ia imediat ca fiind locul perfect pentru a face afară și petrece noaptea, în ciuda mobilier decrepit-chic care servesc ca echivalent de un canibal locuiește aici! intermitent semn neon. Și-ai crede un canibal Li’l supraviețuit masacrului de poliție care a scos restul familiei sale din filmul Lost After Dark?

Oh, ar fi Lost After Dark? Ei bine, ar sufla mintea ta, dacă ți-aș spune că a crescut pentru a fi un cu totul sălbatic țărănoi desfigurat,, criminal care are o colecție de instrumente care sugereaza el într-un fel se poate naviga cu toate acestea, prin culoarele de la cel mai apropiat Home Depot? Serios, deși, problema cu pierdut după DARK nu este faptul că filmul este previzibil-iad, care e singurul cârlig departamentul de marketing este agățat pălăria filmului pe. Predictibilitatea este filmului raison d’etre! Mai degrabă, problema aici este tripla.

În primul rând, pierdut după DARK este aproape în întregime lipsit de tipul de Winks inteligente sau subversive, care ar putea satura filmul cu ceva din spiritul renegat care au țâșnit din flicks Slasher începutul ca viscere de la o rană proaspătă. Unul nu trebuie să susțin o meta-dimensionare în plină floare pentru a face argumentul că, ținând abordarea reductivă și dureros literal văzut aici înjosește, mai degrabă decât sărbătorește genului Lost After Dark.