Loserii de la seral – Night School (2018)

Kevin Hart in filmul Loserii de la seral – Night School online subtitrat, face din nou echipa cu producatorul Will Packer. Cu care a realizat comediile de imens succes Ride Along/Un politist si jumatate si Think Like a Man. Pentru o noua comedie care va purta marca lor inconfundabila. Niste indivizi inadaptati la societate sunt fortati sa mearga la seral, doar-doar vor reusi sa ia si ei bacul.

Filmul este un roller coaster de trasnai, unele amuzante, altele mai putin, unele ireverentioase, altele mai putin, monologuri delirante. Dar si cateva mai cu greutate, marea reusita fiind lansarea unor teme mai grave. Ca incluziunea, lupta pentru pastrarea aparentelor, impostura, dar si adaptarea la cerintele sociale – in speta a avea un bacalaureat pentru a obtine un job mai bun.

Loserii de la seral - Night School (2018) Online Subtitrat in Romana


Regia: Malcolm D. Lee
Actori: Tiffany Haddish, Kevin Hart, Taran Killam
An: Filme Online 2018
Gen: Comedie
IMDB: 5.6


Night School (2018) Online Subtitrat


Trailer


Comedie cu Kevin Hart

Personajul lui Kevin Hart, Teddy Walker, ar putea fi de toata mila – sufera de dislexie, disgrafie si discalculie (deficiente de citire, scriere, calcul), asa ca nu a terminat liceul. Cu toate astea, e o persoana integrata. A reusit sa aiba o slujba, este chiar un agent de vanzari foarte bun, are o prietena de vis si chiar traieste, cu eforturi uriase si ceva trucuri, in confort. Cand locul sau de munca explodeaza (ad literam), se vede nevoit sa isi reia studiile pentru a-si obtine diploma de bacalaureat si a-si folosi talentul sau la vanzari intr-o firma de brokeraj.

Loserii de la seral - Night School (2018) Online Subtitrat in Romana

Odata inscris la seral, da peste un grup pestrit, noii lui colegi, fiecare cu propriile povesti de insucces. Cei sase scenaristi (inclusiv Kevin Hart) schiteaza personajele, lasand doar caricaturile acestor eroi tragi-comici cu minte putina si aspiratii aparent peste puterile lor; comic relief-ul e obtinut doar partial de la acest grup de „inocenti”.

Noua Queen Latifah”, Tiffany Haddish, devenita celebra cu Girls Trip, e o actrita de urmarit. Personajul ei, profa’ de la seral, va avea o influenta decisiva in viata eroului jucat de Hart.