Lose My Self – Vergiss mein Ich (2014)


Lose My Self – Vergiss mein Ich (2014) film online subtitrat

Regia: Jan Schomburg
Scenariu: Jan Schomburg
Actori: Maria Schrader, Johannes Krisch, Ronald Zehrfeld
Anul: 2014
Gen: Drama
IMDB: 6.6

Se lucreaza la subtitrarea in romana!

“Lose My Self” doar un spectacol?” Întreabă mai degrabă stupide dramă Jan Schomburg lui amnezie “Lose My Self.” În timp ce anterior în “Mai presus de noi doar Sky”, Helmer a pus la îndoială ceea ce cineva știe cu adevărat despre cei dragi, aici el sonde ce știm despre noi înșine, prin intermediul unui universitar a cărui meningita aduce pe o pierdere catastrofală a memoriei. La începutul ideea este manipulat cu un dram de umor și inteligență relativ, dar incapacitatea femeii de a se ocupe de toate situațiile, nu doar cele care implică rechemare directe, împrumută pic o simt aproape parodic care cade plat. Vanzarile vor fi limitate.

La o seară de partid una, Lena (Maria Schrader) brusc apare catatonic. Bărbățel Tore (Johannes Krisch) o duce la spital, unde a diagnosticat cu meningita. Implicatiile medicale nu sunt grave, dar ea a pierdut porțiuni importante ale memoriei ei, deși de ce ea poate aminti că Angela Merkel este cancelarul, dar nu pot aminti părinții ei, este ciudat.

După el aduce acasă, Tore încearcă să normalizeze situația, dar Lena este în esență o femeie diferită, și un străin la asta. Academic mai degrabă sobră a dobândit brusc un gust pentru, haine stralucitoare de culoare roz și preocupările mai puțin grave decât cercetarea “modele performative în relațiile de gen.” Mai îngrijorător, ea nu poate aprecia starea de spirit sau ton în conversații normale si a devenit complet incapabil de a înțelege de bază interacțiunile umane. Pacient ca el este, chiar Tore pierde în cazul în care acum este extrem de cochet Lena culege Roman (Ronald Zehrfeld) la o biserică penticostală in Lose My Self.