Lorzii crimei – Eastern Promises (2007)


Lorzii crimei – Eastern Promises (2007) film online subtitrat

Gen: Crima, Thriller
Scenariu: Steven Knight
IMDB Rating: 7,7
Regizor(i): David Cronenberg
Actori: Naomi Watts, Viggo Mortensen, Armin Mueller-Stahl

“Lorzii crimei” David Cronenberg se deschide cu un gât, aspră și o femeie tânără prăbușește în sânge într-un farmacie, si se conecteaza aceste evenimente cu o coborâre într-un subteran de ruși care au imigrat la Londra și a adus familia crimei cu ei. Ca familia Corleone, dar cu un patriarh mai înțelept și mai de temut, familia Vory V Zakone al mafiei ruse funcționează în umbra de afaceri legitime – în acest caz, un restaurant popular.

Aspră nu trebuie să ne preocupe imediat. Adolescenta care hemoragii este concurat la un spital și moare la naștere, în brațele de moașă pe nume Anna Khitrova (Naomi Watts). Înverșunare determinat pentru a proteja copilul supraviețuitor neajutorat, ea folosește mama ei și unchiul rus-născut (Sinead Cusack și Jerzy Skolimowski) pentru a traduce jurnal fetei moarte, și o conduce la un restaurant condus de Semion (Armin Mueller-Stahl), cap de familie mafiei. Unchiul ei a imploră să meargă nici pe departe acea lume in filmul Lorzii crimei.

Semion are un fiu pe nume Kirill josnic (Vincent Cassel) și un șofer violent, dar loial și garda de corp, Nikolai (Viggo Mortensen). Și unelte de poveste trecerea în loc atunci când jurnal, moașa și familia crimei devin interconectate.

“Lorzii crimei” nu este thriller crimă obișnuită, la fel cum nu este Cronenberg director obișnuit. Începând cu low-chirie filme horror din anii 1970, pentru că el ar putea sa le finanțate, Cronenberg a mutat de film de film de la rangul de sus a directorilor, și aici el reunește înțelepciune cu Mortensen, stele lor “A History of Violence” (2005 ). Nu, Mortensen nu este rus, dar chiar nu cred că despre problema de accent; el sapă atât de adânc în rolul nu-l pot recunoaște, la prima.