Looney Tunes Rabbit Run (2015)

Looney Tunes Rabbit Run (2015) Film Online Subtitrat

Titlu Romania: Looney Tunes Goana după iepuri
Regia: Jeff Siergey
Scenariu: Hugh Davidson, Larry Dorf
Actori: Fred Armisen, Jeff Bergman, Maurice LaMarche
Anul: 2015
Gen: Animatie, Aventura, Comedie
IMDB: 5.2

Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

Looney Tunes Rabbit Run este regizat de Jeff Siergey. El are o istorie lungă cu personajele Looney Tunes ca el a fost un regizor pe Looney Tunes Show și, de asemenea, a lucrat la Space Jam și Looney Tunes: Back in Action.

Stelele de film Bugs Bunny ca un taximetrist din New York City, care preia Lola Iepurasul dupa ce isi pierde slujba ei ca o vânzătoare parfum. Dar Bugs nu are nici o idee despre ce e pe cale să se intre în! Lola visează de a fi un parfumier profesionist și vrea să creeze parfum din lume cele mai frumoase de a vinde la Casa de Moufette din Paris. Într-una din multe încercări de a crea ei acest parfum uimitor nou, Lola a inventat accidental un spray invizibilitate. Acum, ea este acum pe termen de la oficiali guvernamentali; seful ei lacomi, Giovanni; și chiar Yosemite Sam, toti acestia doresc pulverizare invizibilitate Lolei.

Looney Tunes Rabbit Run și Lola pe o aventură globetrotter de la New York la Paris, încercând să contracara mulți în căutarea fierbinte de creație accidentale Lolei. Filmul oferă o mare varietate de fan de caractere preferate Looney inclusiv Speedy Gonzales, Elmer Fudd, Daffy Duck, Pepe Le Pew, Foghorn Leghorn, și multe altele. Conținut: minunat! Aproape de începutul filmului, Lola Iepurasul nu cântă un cântec care nu se sprijină grele pe autotune, și este un pic dureros, dar apoi filmul Looney Tunes Rabbit Run începe în mare viteză și filmul este distractiv și surprinzător, prin faptul.

Acestea sunt cu siguranță Looney Tunes Rabbit Run versiuni ale acestor personaje, dar fără istoria de la spectacol. Lola vorbește la nesfârșit, Bugs Bunny se simte pus-pe tot timpul. Daffy este un ticălos, Speedy este înțelegerea, dar nu pune cu lipsă de respect. Și Gophers sunt într-o relație, astfel încât ființa extraordinar de frumos unul cu altul a un fel de mers pe fereastră. (Atât de cool!) Foghorn Leghorn, Cecil Turtle și Elmer Fudd sunt implicat într-un complot guvern la secretul de menționat că Lola Iepurasul din neatenție se amesteca in. Bugs, Daffy și Yosemite Sam se trase de-a lungul pentru plimbare. O plimbare care ne duce de la New York la Paris și în cele din urmă Marte, pentru că nu poți avea un film Looney Tunes fără Marvin Martian.