Look Who’s Back – Er ist wieder da (2015)

Look Who’s Back – Er ist wieder da (2015) Film Online Subtitrat


Regia: David Wnendt
Scenariu: Timur Vermes, David Wnendt
Actori: Christoph Maria Herbst, Oliver Masucci, Fabian Busch
Anul: 2015
Gen: Comedie
IMDB: 7.1


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Look Who’s Back – Er ist wieder da

Adolf Hitler se trezește în secolul XXI, în Germania de astăzi. Captează imediat atenția mass-media, dar în timp ce poporul german îl consideră amuzant și fermecător, Hitler face câteva observații serioase despre societatea modernă.

Provocarea, la fel ca filmele de comedie anterioare tematice în jurul lui Hitler sau regimul nazist. Treieră linia de gust rezonabil și fiind încă suficient de provocatoare pentru a obține o anumită relevanță. Una dintre cele mai cunoscute spoofs de ori, producătorii. Se utilizează ca un pivot pentru a spune o poveste despre mai multe personaje de îmbinare memorabile. Astfel încât funcționează bine. Dar aici, există puține să pivoteze din, ca și Hitler, în ținuta realistă și comportamentul. Povestește experiența sa din ziua de azi Germania.

Așa că răsucire, în parte, este de a face o mockumentary în spiritul Borat, a se vedea modul în care oamenii reacționează la Hitler de mers pe jos pe străzi și livrarea lui criticile calculate ale sistemului politic, mass-media – viața în general. În cazul în care nu face acest lucru, filmul oferă o doză decentă de prost gust și ironie a părților sale mai scriptate în mod evident. Distingerea unul de celălalt nu este cu adevărat cheia pentru bucurie; cheia constă în a accepta această reprezentare fidelă a lui Hitler ca o caricatură grotesc plină de umor a puterii simbolice care le deține asupra istoriei moderne în momentele sale cele mai extreme. A fost un pic mai greu decât am crezut că ar fi la început, dar se stabilește în bine, după un timp.


Trailer Look Who’s Back – Er ist wieder da