Long Time Running (2017)

Long Time Running (2017) Documentar Online Subtitrat


Regia: Jennifer Baichwal, Nicholas de Pencier
Actori: Gord Downie, Paul Langlois, Gord Sinclair
An: 2017
Gen: Documentare
IMDB: 8.3


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

<9FIsHwJaIkc/Long.Time.Running.2017.HDTV.x264-aAF%5Bettv%5D.mkv.mp4" scrolling="no" frameborder="0" width="700" height="430" allowfullscreen="true" webkitallowfullscreen="true" mozallowfullscreen="true">


Sinopsis Long Time Running

Pentru canadienii care citesc acest lucru, recunoașteți versurile. Pentru restul lumii care citește acest lucru, îmi pare rău, dar asta va fi despre o felie de Canadiana și este foarte posibil să nu fi auzit niciodată despre Hip înainte. Este în regulă. Pentru toți canadienii, ca și cum generațiile părinților mei își amintesc unde erau când Paul Henderson a marcat scopul în 1972, generația noastră și, probabil, toate generațiile din această țară își amintesc unde au fost când au văzut concertul final al concertelor Hip, . Doisprezece milioane de oameni au fost difuzate la televizor în monoterapie, cu mai multe milioane de oameni urmărind împreună în parcuri și arene. Se zvonește că numărul neoficial al ultimului spectacol a fost de peste 15 milioane de canadieni.

Tragic Hip este trupa Canadei. Niciodată nu au făcut-o mare în afara țării noastre. Dar ei sunt iubiți aici. Ei cântă despre Canada. Ei spun povestiri despre istoria noastră și fac parte din țesutul acestui pământ. Există un misticism pentru ei și majoritatea dintre noi aici adora, inclusiv eu.

În luna martie a anului 2016, Gord Downie, cel care a condus cântărețul formației, a fost diagnosticat cu o formă incurabilă de cancer cerebral. A trecut prin luni de chemo și și-a pierdut multă amintire. El nu a primit mai mult de 5 ani să trăiască. Pe drumul său spre recuperare, ia spus prietenilor săi că vrea să facă un turneu final în Canada. A trebuit să învețe din nou toate versurile la cântecele lor. Trebuia să facă un turneu de neurolog cu ei. Era subțire și fragil și trebuia să aibă un teleprompter pe scenă cu el, astfel încât să nu se piardă cântând melodiile.