Long Nights Short Mornings (2016)

Long Nights Short Mornings (2016) Film Online Subtitrat


Regia: Chadd Harbold
Actori: Shiloh Fernandez, Ella Rae Peck, Paten Hughes
An: 2016
Gen: Drama, Romantice
IMDB: 5.3


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Long Nights Short Mornings

James a decis sa se desparta de iubita sa Katie insa la scurt timp incepe sa ii para rau. Nu este genul de persoana care raneste sentimentele oamenilor. Se intalneste cu Monica in aceasta seara insa intre ei va fi doar o aventura de o noapte. A fost destul de apropiat si de Natalie pana cand s-a mutat in LA. James urmeaza sa lucreze cu actrita Anna. In plus, Lily se va intoarce in curand in oras si abia asteapta sa o revada. Uneori ii este dor de Lorraine insa, cand se simte trist vorbeste prin mesaje cu Rapunzel – nu acesta este numele sau insa nu si-l aminteste pe moment.

Este foarte posibil ca mulți oameni nu se vor raporta la acest film, dar care au trăit o viață similară în trecut, am putea spune că acesta reală a lovit aproape de casa. Capturat strălucit stilul de viață și sentimentele dintre diferite single-uri în New York, cu un accent foarte mare pe punctul de vedere al omului. Shiloh Fernandez fiind omul, în acest caz, un rol pe care el absolut bătut în cuie.

Filmul a fost pur și simplu foarte bine făcut de ansamblu. Ar fi putut fi cheesy, dar în schimb a avut un simt Indy sofisticat și rapid trecut prin multe situații și relații diferite.

O parte foarte interesantă a filmului este o referință care nu-așa-subtil pentru “femei”, un roman 1978 scris de Charles Bukowski. Sunt doar ghicitul aici, dar parea destul de evident că scriitorul CHADD Harbold a fost puternic influențat de acest roman, iar dacă acesta a fost cazul a făcut cu siguranță dreptatea roman. Voi fi cu siguranță verifica unele din alte lucrări lui Harold.


Trailer Long Nights Short Mornings