London Fields (2018)

Nicola Six din filmul London Fields online subtitrat traieste cu o premonitie intunecata despre iminenta sa moarte: va fi ucisa. Incepe o aventura incurcata cu trei barbati stiind ca unul dintre va fi ucigasul.

Amber Heard, data in judecata pentru incalcari ale obligatiilor fata de London Fields In cadrul unui proces in care se cer 10 milioane de dolari, actrita Amber Heard este acuzata de a-si fi incalcat obligatiile contractuale. Amber Heard este ultima figura noua chemata in instanta pentru London Fields online subtitrat, filmul inspirat din romanul mult-aclamat al lui Martin Amis, care tintea un debut glorios la Festivalul International de Film de la Toronto doar pentru ca, mai apoi, sa intre intr-un hatis legal cauzat de lipsa unui distribuitor.

Luni, producatorii filmului au dat-o in judecata pe Heard. In film, ea joaca rolul unei clarvazatoare promiscue, una care va fi asasinata. Acum mai bine de un an, debutul filmului la Toronto a trezit controverse datorita absentei multor actori la premiera. Matthew Cullen, regizorul, a dat in judecata firma Nicola Six Limited pentru frauda, afirmand ca producatorii au deturnat versiunea finala a filmului.

London Fields (2018) Online Subtitrat in Romana


Regia: Mathew Cullen
Actori: Gemma Chan, Amber Heard, Cara Delevingne
An: Filme Online 2018
Gen: Crima, Mister, Thriller
IMDB: 4.4


London Fields (2018) Online Subtitrat