Lola Versus (2012)

Lola Versus (2012) Film Online Subtitrat

Regia: Daryl Wein
Actori: Greta Gerwig, Joel Kinnaman, Zoe Lister Jones
Anul: 2012
Gen: Comedie
Durata: 87 minute
IMDB: 5.4

Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

După cum se deschide filmul Lola Versus, Lola este radiant, la o amenajare pentru rochia de mireasa. Plin de bucurie, ea se grăbește acasă la logodnicul ei, Luca (Joel Kinnaman), ia o privire la el și intuiește ceva este greșit. “Au un accident vascular cerebral?” ea intreaba. El sună anuleze nunta. El nu poate merge până la capăt.

Cred că aș simți mai rău despre asta, dacă am știut Luca și au, poate, a trecut prin ceva din istoria Lolei cu el. Atunci când am dat doar o bucată de informații – el o abandoneze practic la altar – tot ce pot concluziona este că Luca este un ticălos, și Lola mai bine fără el.

Lola pare să fie o persoană destul de frumos, care merge de la sine din Lola Versus, pentru că Greta Gerwig este o actriță doriți doar privind-o. Din păcate, Lola trăiește într-un sitcom care o privează de orice interes intrinsec. întreaga viața ei constă în a fi părăsită, fiind consolat și recomandat de BFF ei, Alice (Zoe Lister Jones), iar apoi, mai degrabă neglijent dormit în jurul într-o încercare de a acumula sex recul.

Unul dintre partenerii săi este un tip de treaba, Henry (Hamish Linklater), care este cel mai bun prieten al ei – și a lui Alice. De fapt, Alice și Henry par a fi în primele etape ale propriei lor dragoste, dar dulce Lola pluguri acest drept prin si continua sa zâmbitoare. Printre alți parteneri ei este un tip al cărui penis este aparent în formă oarecum ciudat. “Am fost un prematur”, explică el, după ce dezbrăcat în fața ei din filme online Lola Versus. (Căutăm din spate, mulțumesc lui Dumnezeu.) “Am fost într-un incubator.” Cum a cauzat incubator problema lui este lăsat inexplicabilă, dar niciodată nu minte: Tot scopul acestei scene este acela de a ne arăta fața Gerwig ca ea privește carnagiul penisului. Ea se uită … atent in filmul Lola Versus. Asta e poanta, vezi? Și mai târziu ea va avea o poveste de a împărtăși cu Alice.

“Lola Versus” este, în principiu construit așa tot drumul prin. Aceasta stabilește o situație, plătește-l cu o gag și grăbește pe drum. Modificarilor sunt, de obicei destul de inteligent pentru merită mai mult. Hai să ne cerc înapoi la locul ei de muncă chelnerițe. Un client nepoliticos cere sangria, chiar dacă este un restaurant italian. Ea încearcă să explice acest lucru, nu și-i spune barmanul să-și arunce doar o cutie de cocktail de fructe într-un ulcior de vin roșu. Nu ești de acord că este o soluție care ar putea sprijini mai mult decât împușcat reacția clientului?

Alice are multe dintre cele mai bune linii ale filmului Lola Versus, și într-adevăr scenariul a fost co-scris de Lister Jones si director Daryl Wein. Rolul ei prietena este totuși manipulate într-un mod standard: A console, sfatuieste ea și empatizează, în timp ce Lola mănâncă o mulțime de junk food și se scaldă în autocompătimire. Un sitcom, așa cum am spus. Nu e suficient aici pentru a sprijini 87 de minute. Cel mai bun motiv pentru a merge este că Gerwig este iubitor, și e pe ecran foarte mult.