Lock Stock and Two Smoking Barrels (1998)

Lock Stock and Two Smoking Barrels (1998) Film Online Subtitrat


Titlu Romania: Jocuri poturi și focuri de armă
Regia: Guy Ritchie
Actori: Steven Mackintosh, Nick Moran, Jason Statham, Jason Flemyng, Dexter Fletcher
An: 1998
Gen: Comedie, Crima
IMDB: 8.2


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Lock Stock and Two Smoking Barrels

Patru tineri se trezesc datori vânduți după o partidă de pocher și trebuie să găsească rapid banii necesari, altfel consecințele vor fi nebănuite.

Nu sunt îngerași, dar nici criminali înrăiți. Sunt niste băieți descurcăreți, care scot bani din tot felul de mărunțișuri și care-și pun speranța în prietenul lor Eddy, care îi convinge să-și dea toți banii ca să intre într-o partidă de pocher cu circuit special. Eddy știe să joace pocher și ei știu că din această partidă ar putea ieși foarte bogați. Numai că jocul fusese aranjat și băieții se trezesc că datoreaza 500.000 de lire sterline unui mare cap al lumii interlope, Harry Hatchet.

Situații comice și absurde se adună într-un film infernal și tot mai multă lume începe să aibă legătură cu problema băieților.

O incalceala , un film cu umor fin si subtil , inceputul de cariera a lui Jason Statham este acest film. Guy Ritchie l-a cam facut celebru pe Jason Statham , la fel si pentru Guy Ritchie. Primul film in care ne arata ca aceste genuri de filme sunt specialitatea lui cu rasturnari de situatii. Incurcaturi , umor englezesc de-a dreptul superb. Lock, Stock and Two Smoking Barrels si Snatch – tot de Guy Ritchie , se numara printre primele filme preferate ale mele , Guy Ritchie este un geniu !