Lizzie (2018)

Un thriller psihologic bazat pe scandaloasa ucidere a familiei Borden, Lizzie online subtitrat urmareste povestea lui Lizzie Borden, o femeie notorie aflata in mijlocul unuia dintre cele mai durabile mistere din istoria Americii. 1892: incapatanata Lizzie Borden locuieste cu tatal ei bogat, sora si mama sa vitrega, in Fall River, Massachusetts.

O femeie necasatorita in varsta de 32 de ani, Lizzie traieste in conformitate cu regulile stricte stabilite de tatal ei dominator. Atunci cand Bridget Sullivan, o tanara servitoare imigranta, este angajata de familie, Lizzie gaseste in ea un spirit inrudit si o apropiere diferita. Prietenia lor incepe cu o comunicare ascunsa si o tovarasie care evolueaza intr-o relatie intima.

Intre timp, tensiunea creste in casa Borden, iar existenta claustrofoba a lui Lizzie devine din ce in ce mai opresiva si abuziva, ceea ce ajunge inevitabil intr-un punct limita. Dupa o viata de singuratate, Lizzie gaseste un spirit inrudit in Bridget Sullivan, iar intimitatea lor secreta determina un act de neconceput. Lizzie online subtitrat exploreaza zilele care au condus la salbaticele crime, intr-o poveste intunecata despre refulare, exploatare si vise distruse.

Lizzie (2018) Online Subtitrat in Romana in HD 1080p


Regia: Craig William Macneill
Actori: Kristen Stewart, Chloë Sevigny, Fiona Shaw
An: 2018
Gen: Biografie, Crima, Drama
IMDB: 5.8


Lizzie (2018) Online Subtitrat


Trailer