Live or Die in La Honda (2017)

Blake Baker primește un apel de la un iubit din trecut, cerându-i să-i ajute să-i găsească fratele dispărut. Odată ce ajunge în La Honda, el învață că sarcina este mai periculoasă decât ea la determinat să creadă. O noir de film modern.

Live sau mor în La Honda povesteste povestea lui Blake Baker; un marin care sa adaptat vieții civile când primește un telefon de la Victoria “Vic” Taylor; un iubit trecut și colegul său marin care a servit cu el. Vic cere Blake să vină în orașul La Honda din California pentru a-și găsi fratele dispărut.

Odată ajunsă la La Honda; Blake descoperă că fratele lui Vic fugise cu un cartel mexican. Blake se confruntă cu Vic despre descoperirea sa și își mărturisește motivul real. Ea dorește ca cineva să-i ajute la recompensarea exactă; iar Blake este forțat să decidă cât de mult dorește să-și asume riscul pentru dragostea vieții sale.

Jeff Hammer a scris și regizat Live or Die in La Honda online subtitrat. Ansamblul de distribuție include Blake Shields; Lili Bordan (Westworld); Bernard Curry (Blindspot); Mercy Malick (Misiune de control) și David Fine (American Folk).


Regia: Jeff Hammer
Actori: Blake Shields, Lili Bordán, Bernard Curry
2017
Gen: Crima
IMDB: 5.6


Live or Die in La Honda (2017) Online Subtitrat