Little Women (2019)

Bazat pe romanul clasic scris de autoarea Louisa May Alcott, filmul Little Women online subtitrat urmărește viețile surorilor March, în perioada Războiului Civil American. În centrul acțiunii se află Jo (Saoirse Ronan), o scriitoare aspirantă, în jurul căreia se țes poveștile celorlalte trei surori, Meg, Beth și Amy.

Regizoarea Greta Gerwig revine, după succesul Lady Bird, cu o adaptare după romanul Little Women, o carte feministă scrisă de Louisa May Alcott, despre ambițiile și visurile femeilor, care pot fi mai puternice decât rolurile impuse de societate. Little Women este una dintre cele mai populare cărți din istoria literaturii americane, iar după ce la lansarea din 1868, cele 2000 de exemplare s-au epuizat, romanul a continuat să se tipărească fără oprire până în zilele noastre.

Simone de Beauvoir, născută în 1908, este una dintre fetele care se prefăceau că sunt Jo, protagnonista inspirată de autoarea Alcott, o fată băiețoasă, hotărâtă și încăpățânată, cu o afinitate pentru scris.

Little Women (2019) Online Subtitrat in Romana in HD 1080p


Titlu Romania: Fiicele doctorului March
Regia: Greta Gerwig
Actori: Meryl Streep, Saoirse Ronan, Timothée Chalamet, Florence Pugh, Eliza Scanlen, Laura Dern, Emma Watson
An: Filme Online 2019
Gen: Drama, Romantice
IMDB: 8.1


Little Women (2019) Online Subtitrat


Trailer