Little White Lies (2010)

În fiecare vară din filmul Little White Lies online subtitrat patronul de restaurant Max Cantara și soția sa Veronique își invită grupul de prieteni la casa lor de vacanță de pe malul mării pentru a se distra și a se relaxa împreună și pentru a-și împărtăși experiențele vesele și triste de viață.

După ce amicul lor Ludo este victima unui accident de motocicletă și zace mutilat într-un spital, Max, Veronique, Eric, Lea, Antoine, Juliette, Marie, Vincent și Isabelle stau în cumpănă dacă ar trebui să rămână la Paris pentru a-l veghea pe rănit sau să plece în obișnuitul lor concediu, luând decizia de a-l lăsa pe pacient în grijă medicilor.

Atmosfera destinsă de altădată este înlocuită însă de sentimente de culpabilitate și, pe măsură ce zilele trec, prietenii încep să se mintă unii pe alții și chiar pe ei înșiși cu privire la aspecte importante din viețile lor de cuplu aparent perfecte. Vincent este căsătorit cu Isabelle și are un băiețel, dar se simte atras din punct de vedere fizic de Max, care îl respinge cu duritate.


Titlu original: Les petits mouchoirs
Regia: Guillaume Canet
Actori: François Cluzet, Marion Cotillard, Benoît Magimel
Anul: 2010
Gen: Comedie, Drama, Familie
IMDB: 7.1


Little White Lies (2010) Online Subtitrat


Trailer