Little Men (2016)

Little Men (2016) Film Online Subtitrat


Regia: Ira Sachs
Actori: Paulina García, Michael Barbieri, Jennifer Ehle, Greg Kinnear, Alfred Molina
An: 2016
Gen: Drama, Familie
IMDB: 7.0


Se lucreaza la subtitrare!


Sinopsis Little Men

Filozoful american William James a spus că, “Realitatea, viata, experienta, concretețe, imediatului, folosind orice cuvânt pe care îl va, depășește logica noastră, debordează și înconjoară.” Această afirmație este valabil mai ales pentru copii ale căror obiective și vise nu sunt supuse doar la problemele reale cu care se confruntă, dar sunt parțial determinate de capacitatea părintelui de a gestiona propria lor viață.

Ira Sachs dramă care afectează Little Men, se uită la viață, din punctul de vedere al doi tineri pe cale de adolescență a cărui prietenie este amenințată de o ceartă de familie care nu are nici o soluție ușoară. de către regizorul și Mauricio Zaharia scris-Co, filmul urmeaza pe tocuri de Sachs 2014 Dragostea este ciudat, povestea unui cuplu gay și modul în care acestea sunt forțați să părăsească lor de reședință New York, ca urmare a gentrificare, o temă care joacă de asemenea rol în Little Men.

băieții în vârstă de 13 ani, Jake (Theo Taplitz), un non-observarea evreu și Tony (Michael Barbieri), care merge la școală catolică, sunt trase împreună atunci când părinții lui Jake, Brian (Greg Kinnear) și Kathy (Jennifer Ehle), muta într-un apartament din Brooklyn eliberat de moartea bunicului lui Jake. Apartamentul este situat deasupra unui magazin rochie deținută de un prieten de mult timp bunicului său.

Croitoreasă chilian Leonor (Paulina Garcia, “Gloria”), care a plătit o chirie mai mică, ca urmare a prieteniei lor. Băieții posedă un talent artistic de excepție. Jake este un pictor care speră că portofoliul său îl va ateriza în Școala LaGuardia a artelor spectacolului, chiar si ca desenul de stele galbene pe fondul unui cer verde este respinsă de mijloc-spranceana, profesorul său de mijloc-școală.


Trailer Little Men