Literally Right Before Aaron (2017)

Literally Right Before Aaron (2017) Film Online Subtitrat


Regia: Ryan Eggold
Actori: Cobie Smulders, Lea Thompson, Kristen Schaal
An: 2017
Gen: Comedie, Drama
IMDB: 4.6


Se lucreaza la subtitrare!


Sinopsis Literally Right Before Aaron

Adam (Justin Long) își face viața ca editor pentru o emisiune naturală găzduită de Orson (Peter Gallagher). Care reflectă ritualurile de împerechere ale regnului animal. Este un subiect dificil pentru Adam, a cărui ultimă relație, cu Allison (Cobie Smulders). Incă nu și-a părăsit sistemul. Când Allison strigă din albastru să-i ofere lui Adam o invitație la nuntă, bărbatul cu treizeci de ani este șocat, acceptând să participe în spiritul prieteniei.

Cu toate acestea, amintirile timpului său cu Allison se desfășoară prin mintea lui, inspirând un alt obiectiv pentru Adam, care începe să dezvolte gânduri de reconciliere cu dragostea sa pierdută. Actorul Aaron (Ryan Hansen), viitorul mire și un tip perfect, se află în calea lui, cu căile lui de încredere complicând planul de joc al lui Adam, în timp ce își dă seama ce să facă cu durerea lui, fără a găsi confort la alte femei.

Adam nu este un personaj neobosit, iar Eggold nu scria o comedie largă, care include un stalker de limită care se întoarce la viața celei mai mari obsesii sale. “Literalmente, chiar înainte de Aaron” joacă cu mai multă autenticitate comportamentală. Găsindu-l pe Adam luptând cu sentimente neobișnuite de posesie odată ce a învățat nunta lui Allison. Impins în confuzie după ce a obținut un sentiment de stabilitate cu o altă femeie, Julie (Briga Heelan).

Această femeie săracă este supusă dezmembrării inițiale a unei judecăți bune într-o scenă în care Adam propune căsătoria cu Julie. Doar pentru a vedea ce simte, pentru a se alătura graba angajamentului pentru câteva minute înainte de a se despărți definitiv de prietena lui, lăsându-l singur visul lui despre Allison.