Listening (2014)

Listening (2014) Film Online Subtitrat

Regia: Khalil Sullins
Scenariu: Khalil Sullins
Actori: Thomas Stroppel, Artie Ahr, Amber Marie Bollinger
Anul: 2014
Gen: Drama, SF, Thriller
IMDB: 5.6

Folositi butonul CC pentru Subtitrare!

Director / scenarist Khalil Sullins face un debut de bun augur cu caracteristică îndrăzneț thriller lui sci-fi care este la fel de captivant ca acesta este de gândit. Explorarea tehnologia curs de formare, care va face, fără îndoială, telepatie mentală un fenomen banal, și că este o lume noi, probabil, nu va dori să trăiască în, Ascultarea caracteristici stil de pierdut, în ciuda bugetului redus în mod evident. Filmul, care a primit recent premiera mondială la Festivalul de Film Listening de la Woodstock, marcheaza instantaneu creatorul său ca un talent pentru a viziona.

Personajele centrale in Listening, sunt cei mai buni prieteni David (Thomas Stroppel) și Ryan (Artie Ahr), lupta de vedere financiar studenții grad care au “împrumutat” un garaj plin de echipamente științifice pentru a testa teoriile lor de valorificarea minții umane pe care ei speră să le aducă faima si avere. Rezultatele sunt promitatoare, dar fără succes, până când un coleg frumoasă, Iordania (Amber Marie Bollinger) prevede inspirație, care oferă un progres.

Ci ca un număr nesfârșit de filme anterioare science fiction au demonstrat, o astfel de putere vine cu complicații considerabile. La început, ei sunt relativ minore, cum ar fi atunci când David și soția sa Melanie (Christine Haeberman) se angajeze într-un pic de minte-contopire, doar pentru a avea o razna atunci când ea descoperă că soțul ei a fost adăpostirea gânduri nu așa de nevinovat despre femeie sa coleg.

Dar lucrurile într-adevăr riscantă atunci când obține echipa găsește noua lor invenție devine obiectul atenției de la o agenție guvernamentală secretă care nu este exact interesat de utilizarea în scopuri altruiste. Deși Ryan cedează cu nerăbdare la blandishments de reprezentantul său amenințător (Steve Hanks), David este nevoie pe Lam a Cambodgia, unde a consultă cu un călugăr (Arn Chorn-Pond) pentru a dezvolta competențele mentale are nevoie pentru a preveni invenția lor să devină armă in filmul “Ascultarea gandurilor”.