Listen Up Philip (2014)


Listen Up Philip (2014) film online subtitrat

Regia: Alex Ross Perry
Scenariu: Alex Ross Perry
Actori: Jason Schwartzman, Elisabeth Moss, Jonathan Pryce
Anul: 2014
Gen: Comedie, Drama
IMDB: 6.5

Se lucreaza la subtitrarea in romana! Va tinem la curent!

În interesul dezvăluirea completă, că ar trebui să recunosc că am fost familiarizat cu scenaristul / regizorul acestui film, Alex Ross Perry, mai mult decât îmi amintesc, de fapt. Adică, m-am întâlnit cu dl Perry atunci când a lucrat ca functionar la Venerabilul, ca să nu spunem legendar, Emporium multimedia Mondo lui Kim pe Place San Marco, în partea de video, și am vizitat spus Emporium destul de frecvent înapoi în zi, și aproape întotdeauna după ce am ajuns cu ciocanul la apropiere Grassroots Tavern. Ai idee. Am continuat cunoștință mea cu regizorul într-o stare non-ciocanul de a fi, dar nu suntem foarte bine sau nimic. Cordial-friendly cred ca este termenul corect. Aduc toate astea, nu doar în interesul integrității jurnalistice, dar, pentru că este destul de probabil că, dacă “Listen Up Philip,” distinct amuzant și deconcertant nou film de Alex, este prima ta expunere la munca sa, o întrebare ar putea avea pe ieșirea este “Ce fel de persoană face un film ca asta?”

Pentru unul dintre lucrurile care fac “Listen Up Philip”, astfel încât distinctiv este neplăcerile neobosit de caracter sau de plumb, tineri romancier Philip Lewis Friedman, a jucat aici cu angajamentul mușcat-ciolan de Jason Schwartzman. În scena de deschidere a filmului, Philip întâlnește cu o fostă prietenă pentru masa de prânz; pe care intenționează să-i dea galere de ultimul său roman, dar atunci când ea apare târziu, el a browbeats la un pas de viața ei. După ce a decis că abusiveness este personal eliberator, el aranjează o întâlnire cu un amic colegiu vechi, care a condamnă abrasively ca sellout. “Ce despre declarația noastră de principii”, a whines, fluturând niște hârtie în fața tipului. “Amintiți-vă acest lucru?” Poanta la scena este că prietenul de odinioară lui Filip este într-un scaun cu rotile.

Pune o altă ființă umană în fața lui Listen Up Philip, și el va o cale să-l sau ea irita. E oribil, sau doar beat? “Lucruri care-mi-am râvnit de ani de zile sunt ale mele acum și mă simt mizerabil”, spune el, sincer; Apoi, el șutează sentimentele jos: “. E atat de cliseu” El înstrăinează intenționat prietena lui de mult timp (Elizabeth Moss), dar vine pe toate atent și a romancier în vârstă Ike Zimmerman (Jonathan Pryce), care a tăiat din aceeași mizantrop sprâncene brazdă pânză posibil acolitul său. (Și, acesta jachete de carte au aceeași font ca și cea a clasic Philip Roth “Plângerea Portnoy lui,” Roth este o influență recunoscut pe Perry, deși concepția Roth a umanității arată ca drăgălaș ca atunci când a pus împotriva perspectiva Perry William Saroyan lui.), Dar Philip are câteva lucruri să-i învețe Ike despre păstrarea cu forța din lume la distanță, în ciuda eforturilor depuse de fiica lui Ike Melanie (Kristen Ritter) pentru a pune ambele bărbați în locul lor.