Lilting (2014)

Lilting (2014) Film Online Subtitrat

Gen: Drama, Romantice
Producator(i): Hong Khaou
IMDB: 7.1
Regia: Hong Khaou
Actori: Naomi Christie, Pei-pei Cheng, Ben Whishaw, Andrew Leung

Folositi butonul CC a playerului pentru a seta/modifica subtitrarea

Noi nu învață prea mult despre Kai-a lungul “Lilting” în afară de faptul că el a însemnat totul în lume iubitei sale Richard (Ben Whishaw), care ține venind să vadă Junn și chiar angajează Vann (Naomi Christie) , un traducător, astfel încât el poate vorbi cu ea. Cele mai multe dintre scenele din acest film să aibă loc la o elimina între oameni vorbind, și deci nu este o dramă inerent în procesul de negociere între Junn și Richard; în lucrurile pe care le spun unul altuia și lucrurile pe care le spun doar Vann. Cea mai bună scenă din film este o confruntare între ele în cazul în care totul vine la un cap, și Vann abia se poate ține pasul cu mânia lor și manevre lor pentru poziția din filme online Lilting.

Dar, “Lilting” suferă de o lipsă de plauzibilitate în situația sa centrală și în altă parte. Scene cu puțin indispus interes romantic englez Junn Alan (Peter Bowles) par shoehorned într dintr-un film Lilting mult mai larg și în liniște de benzi desenate, și pe care îl joacă dur de lângă miezul liniște dramatică a materialului.

Nimic în scris ne spune de ce pe pământ Richard face toate astea pentru o femeie care a respins și l-au insultat în trecut, refuzul de a vedea ce relația lui era cu fiul ei. Ceea ce Richard vrea mai presus de toate este de a salva Junn de la domiciliu și lăsați-o să vină direct cu el, iar acest lucru este extrem de puțin credibilă din mai multe motive, dintre care nu cel mai puțin este faptul că acasă în sine arată ca un astfel de loc confortabil si primitor. Este greu de crezut exista un astfel de loc, și în cazul în care a făcut-o in Lilting, cu siguranță că ar fi în afara intervalului de preț de toate, dar cei mai bogați oameni, dar nu ne-a învăța cum Kai a fost capabil să-l permite; în cazul în care ar fi Hong vrut să creeze un interes înrădăcinare aici, el ar putea fi făcut acasă o mai realist hartuiti si in jos-la-călcâi instalația. Este foarte greu să știi de ce Richard, un om tânăr, ar vrea ca mama dezaprobatoare iubitei sale moarte să se mute cu el, dar Whishaw aduce o astfel de intensitate romantică la situația ca aproape te face să crezi, în ciuda faptului că Kai este descris doar ca un cifru din Lilting.

Whishaw este actorul cel mai talentat și poetic în gama sa de vârstă, cu o marjă foarte largă, și tot ceea ce face aici este proaspăt și neașteptate. Deși el lucrează cu astfel de rapiditatea de gândire și reacție, cu atat de multe lucruri se întâmplă în fața lui într-un astfel succesiune rapidă, nu pare maniere sau ocupat. Whishaw aduce același tip de rapiditate de a juca lui pe ecran ca el la lucrarea sa pe scenă din filmul Lilting, iar el transfigurează, practic, toate din dialogul său aici, făcându-l sune pur simțit; el joacă uneori de o sută la sută împotriva cuvintelor din neatenție stupide le-a fost dat să spună pentru a ajunge la sentimente mai profunde. În afară de expresivitate emoțională extraordinară și distinct fizica sa himeră există o integritate de echilibru pentru a interpretarea lui, la ceea ce el se pare interesant și adevărat. cele mai bune scene sale sunt cu Vann Christie, în cazul în care ajunge să fie mai lejer și amuzant și aluzie la o viață mai completă el a negat de către script.

Vizionarea Whishaw în “Lilting” este un pic ca vizionarea Garbo într-una dintre vehiculele sale mai mici, cum ar fi “Romance” (1930) sau “Inspirația” (1931). Ca și în cazul ei, Margaret Sullavan, Gérard Philipe, River Phoenix și alte câteva jucători foarte speciale și galant vulnerabile, pune doar aparatul pe Whishaw și că într-adevăr tot ce trebuie pentru un film. El este unul dintre puținii actori de lucru pe care într-adevăr ar trebui să vadă în toate, și cu toate că “lilting” nu-i dea suficient pentru a juca cu, ea nu oferă plăcerea de a vedea el în floarea plin al lui, putin frate perseverent -ish, mercur inspirație.