Like.Share.Follow. (2017)

Like.Share.Follow. (2017) Film Online Subtitrat


Regia: Glenn Gers
Actori: Keiynan Lonsdale, Ema Horvath, Abraham Benrubi, Michael Boatman
An: 2017
Gen: Groaza, Romantice, Thriller
IMDB: 6.2


Se lucreaza la subtitrare!


Sinopsis Like.Share.Follow.

Acest film incitant despre pericolele erei digitale și riscurile pe care ni le asumăm când ne punem viețile pe internet îl urmărește pe Garrett (Keiynan Lonsdale), o senzație a You Tube-ului, și pe un fan (Ema Horvath) obsedat, devenit hărțuitor, care nu se va opri de la nimic ca să se apropie de el.

Acest film are cu siguranță tema sa de la un tip de atracție fatală de vibe, dar nu este foarte bun. Steaua cu tuburi Garrett este urmărită de fată Fan. Îl întâlnește pe Shell are un stand de o noapte doar pentru a afla, ea este într-adevăr fangirl. Ea intră în casă, îl droghează, continuă să trimită texte. Apoi, devine gravă când aprinde o săgeată când ușa lui Garrett se deschide și o ucide pe un polițist în locul lui Garrett. Garrett află că a fost într-o sală de psihic pentru o lovitură și a alergat pe un ex, poate că a ucis o fată cu care vorbea și poate că ar fi oprit un angajat de 6 ani pentru corespondență pentru a putea întâlni pe Garrett.

Garrett se duce într-o cabină izolată pentru a se ascunde de ea, dar folosind clipuri vechi, își dă seama unde se ascunde cu prietenul său. Ea apare, prietenele lui, se luptă, Garrett este înjunghiat, dar ea e cea care moare.

Apoi răsuciți, o fată apare pentru al salva. Problema este, de asemenea, un fan ciudat stalker și are intenții de a-l păstra pentru sine. NU spital.